bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Відновлення у громадах: як стати помітними для донорів та отримати фінансування?»
30.08.2024

05 вересня, 15:00 – 16:30, Інститут аналітики та адвокації (ІАА) запрошує на експертну публічну дискусію “Відновлення у громадах: як стати помітними для донорів та отримати фінансування?”. Зустріч стане платформою для прямого спілкування між представниками громад та фінансових організацій, донорів, фондів. 

В умовах обмежених ресурсів та складних соціально-економічних обставин підтримка донорських організацій та фондів є важливим інструментом розвитку та відновлення громад. Громади з більш розвинутою інфраструктурою та спроможністю частіше отримують фінансування від донорів, що посилює їх розвиток та можливості, водночас багато громад залишаються поза увагою через недостатню видимість їхніх потреб. 

Актуальність та важливість цього питання також підсилюється глобальними тенденціями, коли донори шукають ефективні та надійні способи інвестування своїх ресурсів для досягнення максимального соціального впливу. Здатність громад правильно позиціонувати себе, комунікувати свої потреби та пропонувати довгострокові рішення є вирішальними факторами для отримання фінансування.

Запрошуємо вас взяти участь у зустрічі з елементами case study, де громади зможуть обмінятися успішними кейсами співпраці з донорами, отримати корисну інформацію про критерії відбору проєктів та встановити нові контакти для майбутньої співпраці. 

Теми для обговорення: 

  1. На що звертають увагу та які основні фактори враховують банки розвитку, донорські організації, фонди та інші проєкти технічної допомоги при виборі громад та проєктів відновлення для підтримки? Як оцінюється ступінь потреби громади?
  2. Успішні історії залучення громадами донорського фінансування на проєкти з відбудови; практичні поради від громад та донорів для громад.
  3. Як побудувати взаємовідносини з фінансовими організаціями, донорами, фондами: координація , регулярна комунікація, медійність, “видимість” та вимірювання результатів.

Учасники: 

  1. Представник/ця Європейського інвестиційного банку;
  2. Представник/ця донорських організацій, що працюють в Україні;
  3. Представники НУО;
  4. Геннадій Король – селищний голова Близнюківської територіальної громади
  5. Дмитро Чейчук – заступник голови Бучанської міської ради
  6. Синявін  Максим Володимирович – заступник міського голови Тростянця з питань регіонального розвитку, проектної діяльності, міжнародного співробітництва, містобудування, архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю.

Дата та час: 05 вересня, 15:00 – 16:30

Формат: Zoom зустріч з прямою трансляцією на Youtube та Facebook сторінки ІАА

Робоча мова: українська

Попередня реєстрація за посиланням.

Захід підготовлений Інститутом аналітики та адвокації за фінансової підтримки BHP Foundation. Його вміст є виключною відповідальністю авторів та не обов’язково відображає погляди BHP Foundation.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.