bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація «Запровадження та/або посилення медіації у громадах Харківської області»
29.08.2024

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна запрошує на онлайн презентацію проєкту «Запровадження пілотного травма-орієнтованого підходу до ментального здоров’я, психологічної підтримки та медіації», який реалізується у межах проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Харківської державної обласної адміністрації, зокрема напряму «Запровадження та/або посилення медіації у громадах Харківської області».
Презентація відбудеться 5 вересня 2024 року об 11.00. 
Програма заходу за посиланням.
Цільова аудиторія заходу: представники органів місцевого самоврядування, соціальні працівники, юристи, психологи закладів сфери соціального захисту, керівники та члени громадських організацій у сфері соціального захисту та усі зацікавлені тематикою проєкту.
Просимо усіх бажаючих зареєструватися: https://forms.gle/9AKsT4vmhd2HgHCdA.
Посилання для приєднання до зустрічі буде надіслано учасникам після реєстрації напередодні проведення заходу.
Чекаємо Вас на заході!

Довідково: Проєкт складається з двох компонентів:
1) Компонент проєкту «Травма-інформовані підходи у покращені догляду» спрямований на посилення охорони психічного здоров’я дітей, у тому числі тих, хто перебуває в альтернативних закладах; оптимізацію підтримки психічного здоров’я дітей на рівні громад Харківської області, розвиток компетенцій у відповідних фахівців, інтеграцію такого виду підтримку до комплексного пакету соціальних послуг, які надаються на рівні громади.
2) Компонент проєкту «Запровадження та/або посилення медіації у громадах Харківської області» спрямований на зменшення конфліктів у громаді шляхом навчання соціальних працівників, юристів, психологів закладів сфери соціального захисту, керівників та членів громадських організацій у сфері соціального захисту та представників місцевого самоврядування базовому курсу з медіації та спеціалізованому курсу з медіації «Соціальна медіація в громаді» та надання послуг з медіації у громадах Харківської області з урахуванням психічного здоров’я населення, яке постраждало від війни.


Контакти

  • https://www.facebook.com/groups/454267423914436

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.