bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дводенний тренінг «Ефективне налагодження антикорупційної роботи в ОМС»
27.08.2024

 

???? Шукаєте ефективні рішення для управління корупційними ризиками в органах місцевого самоврядування?

 

Підвищте свої навички в управлінні корупційними ризиками та вдоскональте комунікацію в органах місцевого самоврядування на дводенному тренінгу для антикорупційних уповноважених з ефективного налагодження антикорупційної роботи в ОМС.

 

Два дні інтенсивного навчання, обміну досвідом та практичних вправ, що дозволять не лише освоїти новітні методики оцінки та управління корупційними ризиками, а й реалізувати їх у роботі.

Дата: 18-19 вересня 2024 року.

 

Цільова аудиторія: уповноважені з питань запобігання та виявлення корупції ОМС Харківської області та сусідніх регіонів (Запорізька, Дніпропетровська, Київська, Полтавська, Сумська та  Чернігівська області).

Місце: м. Київ.

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/1enVZXac 

Зареєструватися можна до 09 вересня 2024 року включно.

Участь у тренінгу є безкоштовною та можлива тільки за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена, тому поспішайте зареєструватися. 

Відбір буде проведений на основі вказаної мотивації.

Витрати на проїзд (автобусом або потягом) та проживання під час проведення тренінгу покриваються організаторами.

Лист про результати відбору, місце проведення та програму тренінгу буде розісланий 11 вересня 2024 року до 18:00 зареєстрованим учасникам на електронну пошту, вказану при реєстрації.

 

Проєкт «Прозорість та підзвітність органів місцевого самоврядування через впровадження антикорупційних інструментів» реалізується за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». 


 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.