bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Формування культури використання антикорупційних інструментів»
27.08.2024

Керівники та керівниці ОМС - це дороговказ, який визначає напрямок розвитку всієї організації та задають тон боротьби з корупцією.

 

Керівники/ці органів місцевого самоврядування відіграють ключову роль у розвитку та доброчесності своїх громад. Їх бачення і рішення безпосередньо впливають на ефективність управлінських процесів і довіру громадян до влади.

 

Запрошуємо на тренінг голів, заступників голів та керуючих справами громад Харківської області та сусідніх регіонів (Запорізька, Дніпропетровська, Київська, Полтавська, Сумська та  Чернігівська області), які прагнуть дізнатися більше про формування культури використання антикорупційних інструментів в ОМС.

Дата: 18 вересня 2024 року.

Місце: м. Київ.

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/lenV4pD8 

Зареєструватися можна до 09 вересня 2024 року включно.

Участь у тренінгу є безкоштовною та можлива тільки за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена, тому поспішайте зареєструватися. 

Відбір буде проведений на основі вказаної мотивації.

Витрати на проїзд (автобусом або потягом) покриваються організаторами.

Лист про результати відбору, місце проведення та програму тренінгу буде розісланий 11 вересня 2024 року до 18:00 зареєстрованим учасникам на електронну пошту, вказану при реєстрації.

 

Проєкт «Прозорість та підзвітність органів місцевого самоврядування через впровадження антикорупційних інструментів» реалізується за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України».


 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.