bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартап-програма Finnish-Ukrainian EdTech Launchpad
19.08.2024

Унікальна можливість для співпраці між Фінляндією та Україною в галузі EdTech

FUEL – це єдина програма такого роду. Якщо ви є компанією з Фінляндії або України, яка спеціалізується на EdTech, ця програма чудово вам підходить,” зазначає керівник проєкту Карі Міккеля. “Ми шукаємо рішення, які можуть допомогти тим, хто постраждав від травм, поранень чи переміщення — допомагаючи їм здобути нові навички, перекваліфікуватися або отримати нову професію.”

Гібридний формат і підтримка в розвитку

Програма FUEL, яка триватиме з вересня по грудень 2024 року, пропонує гібридний формат з проведенням очних сесій в Україні та Фінляндії, а також можливість онлайн-участі. Компанії отримають можливості для співпраці, стратегічні ринкові інсайти та шанс встановити контакти з ключовими стейкхолдерами, потенційними клієнтами та тестовими майданчиками. Крім того, FUEL надає консультації щодо залучення фінансування та доступ до цінних сесій з обміну досвідом.

Побудова мереж, нових консорціумів та ініціювання змін

До кінця програми FUEL учасники зможуть побудувати міцні зв’язки та визначити нові шляхи виходу на ринок у Фінляндії або Україні. Наша програма пропонує підтримку у встановленні партнерств, підготовці до виходу на ринок та підтримку у пошуку фінансових можливостей. Фінські компанії побачать, як вони можуть зробити свій внесок у відновлення України, тоді як українські компанії отримають розуміння галузі освіти Фінляндії, яка є визнаною у всьому світі,” додає партнер програми Юрій Козік.

Подати заявку на програму 

Компанії запрошуються до участі до 1 вересня 2024 року. FUEL - це спільна ініціатива фінських та фінсько-українських організацій за підтримки програми Education Finland. Участь у програмі є безкоштовною. Буде відібрано шість команд з кожної країни.

Додаткова інформація про програму на сайті FUEL [https://www.crazytown.fi/fuel-finnish-ukrainian-edtech-launchpad/#ukr ].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.