bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Від ідеї до дії: ефективна адвокація та електронні петиції
16.08.2024

Хочете впливати на прийняття рішень у Кропивницькій територіальній громаді, але не знаєте як? Запрошуємо взяти участь у 2-денних тренінгах під час яких ви дізнаєтеся про форми прямої демократії та їх ефективне застосування у взаємодії із владою. Реєструйтеся на тренінги, що відбудуться у м. Кропивницький 23-24 вересня у межах проєкту “Електронні петиції: кропивницький вимір”. 


Розглянемо такі питання:

  1. що таке адвокація і як переконати місцевих політиків враховувати думку громадськості під час формування рішень;
  2. форми прямої демократії, або ж як завдяки електронним петиціям ефективно вирішувати актуальні питання у громаді.


Учасники під час навчання розширять мережу своїх партнерств, спланують власну адвокаційну кампанію та отримають підтримку під час її реалізації. 

Як взяти участь?

Для участі у тренінгах просимо зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/X8cQeVwbAuAghkzVA 

Реєстрація  - до 21 серпня включно. Відібрані учасники будуть поінформовані про деталі тренінгів електронною поштою. Будь ласка, перевірте, щоб ваша електронна пошта мала вільне місце для отримання листів, а її адреса була вказана правильно.


Організатори забезпечують харчування та роздаткові матеріали для учасників. Зверніть увагу, проживання і відшкодування квитків не передбачено в межах проєкту.

Ця діяльність організована ГО “Вектор впливу”, в рамках Грантового конкурсу, що проводиться ГС “Мережа хабів громадянського суспільства України” в рамках проєкту “Малі гранти для недосвідчених НУО та ініціативних груп в Україні“, за підтримки проєкту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства», який спільно фінансується урядом Федеративної Республіки Німеччина та Європейським Союзом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.