bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Магістерська програма «СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РОБОТА З ДІТЬМИ ТА МОЛОДДЮ»
09.08.2024

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи Криворізького державного педагогічного університету запрошує для здобуття вищої освіти, зокрема другої вищої, рівня магістр за освітньою програмою «СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РОБОТА З ДІТЬМИ ТА МОЛОДДЮ» зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки.

Магістерська освітня програма акредитована Національним агенством із забезпечення якості вищої освіти. Програма реалізується науково-педагогічними кадрами Криворізького державного педагогічного університету та фахівцями-практиками з різних секторів економіки (представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, закладів освіти, бізнес-сектору та неурядових організацій). 

Переваги навчання за нашою освітньою програмою:

  • спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки є універсальною педагогічною спеціальністю, яка дозволяє працювати на будь-якій педагогічній посаді незалежно від типу закладу освіти;
  • в дипломі передбачена лише освітня кваліфікація, що розширює спектр можливого працевлаштування та додаткові можливості до кар’єрного зростання;
  • особлива увага інклюзивній освіті, спеціальній педагогіці та створенню безбар’єрного середовища;
  • вступ лише на основі вступних іспитів при університеті;
  • можливість поєднання роботи та навчання;
  • гнучкий графік освітнього процесу;
  • можливість участі у міжнародних соціальних та освітніх проєктах на платній основі;
  • поєднання дисциплін з різних галузей знань – педагогіка, психологія та соціальна робота.

Другий рік поспіль кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи співпрацює з неурядовими організаціями та бере участь у реалізації масштабних соціальних або освітніх проєктів за фінансової підтримки ЮНІСЕФ.

Детальніше: https://kdpu.edu.ua/sotsialnoi-pedahohiky-i-sotsialnoi-roboty/zahalna-informatsiia/pro-kafedru.html або за телефоном 098-304-75-26 Тамара Василюк (завідувач кафедри)

ЗАПРОШУЄМО ЗДОБУТИ ЯКІСНУ ВИЩУ ОСВІТУ РАЗОМ З КАФЕДРОЮ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ І СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.