bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вчителів з Дніпра та області навчать, як допомогти школярам у подоланні стресу
09.08.2024

Вчителів з Дніпра та області навчатать, як допомогти школярам у подоланні стресу

Гендерний клуб Дніпро розпочинає проект з навчання та підготовки вчителів та шкільних психологів, а також фахівців дитсадків та закладів вищої освіти  для того, щоб вони могли ефективніше надавати психологічну допомогу дітям, які страждають через постійни стреси воєнного часу

Кризова ситуація, в якій опинилися діти та підлітки в Україні після початку повномасштабного вторгнення рф проти України, зокрема - постійні обстріли, переміщення в інші регіони (ВПО)  сприяють поширенню у дітей (школярів) стресів та навіть психічних розладів, загалом дуже посилює тривожність. В підсумку це негативно впливає на дітей, підлітків, молодь,  погіршує процес навчання.

В рамках проекту команда кваліфікованих досвідчених психологів запропонує цикли навчання для вчителів та шкільних психологів, фахівців дитсадків та закладів вищої освіти з Дніпра та області. Просто зараз до участі у проекті запрошуються педагоги, які прагнуть отримати нові знання та корисні навички.

В результаті навчання  учасниці/ки  отримають ефективні практичні інструменти  роботи з дітьми, які зазнали психологічного стресу внаслідок війни.

Для того, щоб взяти участь у навчанні, шановних вчителів та шкільних психологів з навчальних закладів, фахівців дитсадків та закладів вищої освіти запрошують заповнити реєстраційну форму (за посиланням: https://forms.gle/govij4ZbmHbvxUev7)

***
Проєкт реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в рамках Transition Promotion Program. Погляди, викладені у цьому матеріалі, належать авторам і не відображають офіційну позицію МЗС Чеської Республіки. 



Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.