bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безоплатний онлайн-тренінг «Я тепер інший. Комунікація з військовими»
05.08.2024

ГО «Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів»
запрошує на відкритий безоплатний онлайн-тренінг “Я тепер інший. Комунікація з військовими, які мають травми, ампутація та пережили полон” 31 серпня 2024р. о 16.00 год

Коли хтось з сім’ї йде на фронт, на війні опиняється вся родина. Всі члени сім’ї у своїх думках час від часу, або може й постійно, з військовим. 
Часто сім’я військового стикається з великими викликами, особливо коли військовий повертається додому.
Ваші рідні чи знайомі постраждали через воєнні дії — і ви хочете спілкуватися з ними так, щоб підтримати та не зашкодити.
 
Запрошуємо на безоплатний онлайн-тренінг “Я тепер інший. Комунікація з військовими, які мають травми, ампутація та пережили полон” дружин, рідних, батьків, дітей, друзів військових та волонтерів, психологів , лікарів та цивільних, які хочуть розуміти як підтримати та допомогти військовому.
 
  Старт 31 серпня  2024 з 16.00 до 18.00 год.
 
  На тренінгу буде мінімум теорії та максимум практичних порад для врегулювання різних гострих реакцій у військовослужбовців з родиною та цивільним життям. А ще ми поділимося техніками як спілкуватися з військовим у родині та поза нею… 
 
Платформа для проведення онлайн заняття– ZOOM.

Тренінг проводить Наталія Сабліна - кандидат психологічних наук, автор та викладач навчально-терапевтичний курсу підвищення кваліфікації « Психологічна допомога та робота психолога з військовими та їх родинами у дні війни. Військова психологія». 
 
Наталія Сабліна у дні війни підготувала понад 2000 консультантів з кризовою психології та понад 3100 консультантів з військової психології. 
 
Кількість місць обмежено до 500 учасників.
 
 Реєстрація триває до 30.08.2024 включно https://docs.google.com/forms/d/156QlTXTIkaCsVsmGyfT1dd4ggwwDGBEBTgXgAjqHXjk/edit
 

Контакти

  • Наталія Сабліна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.