bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний тренінг «Діловодство в ОГС» для новостворених організацій
05.08.2024

БФ «Твоя опора» оголошує конкурс на безкоштовний тренінг “Діловодство в ОГС” для новостворених організацій, який реалізовується в рамках навчання «Посилення спроможності українських ОГС залучати фінансування».

Коли?:  16 серпня
Тренінг проходить онлайн

На учасників навчального заходу чекає насичена програма від професіоналів з багаторічним стажем. Власним досвідом поділяться:

✅ Ірина Пастернак, виконавча директорка БФ «Твоя опора», досвід роботи на посаді — понад 7 років, активно бере участь у розробці та впровадженні проєктів, програм, процедур та інструментів роботи фонду.

✅ Наталя Андрушко, фінансова директорка БФ «Твоя опора», сертифікована експертка з фінансового менеджменту для НПО, має 15 років досвіду роботи у фінансовому секторі, останні 8 з яких – у неприбутковому секторі.

Навчання охоплює практичні аспекти діяльності неприбуткових організацій – все про документообіг, оформлення відносин з донорами й бенефіціарами, бухгалтерський облік, податкове законодавство, оформлення важливих документів для реалізації проєктів, розгляд «болючого» питання впровадження Політик та Процедур в роботу організації, фінансова та проєктна звітність тощо. Отримані знання допоможуть вам ефективно вибудовувати роботу, уникаючи помилок, що допускають організації у своїй діяльності.

‼️ Цей тренінг, безумовно, стане квитком до цінних знань та навичок, потрібних у вашій роботі. Гарантуємо, інсайтів буде чимало. Тож готуйтеся багато записувати та запам’ятовувати.

✏️ Заповнюйте форму за посиланням: https://forms.gle/5wN8ec9rJ6utnyNT9
Термін подачі заявки: до 13 серпня включно

До зустрічі на тренінгу!

***
Цей курс створено БФ «Твоя опора» за підтримки ІСАР Єднання в межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.