bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вирушай на волонтерські стажування від AIESEC
03.08.2024

 

Відкривай нові горизонти своєї кар'єри та власного розвитку!

Чи мрієте ви отримати незабутні пригоди, нові знання, міжкультурний досвід та професійний розвиток? Так? Тоді закордонні стажування саме для вас!

Час у якому ми живемо є досить не легким, а світ стає дедалі глобалізованішим. Тож можливості міжнародного стажування відкривають двері до унікального досвіду та розвитку перспектив. Від Португалії до Туреччини – закордонні стажування надають можливості пізнання нових культур, вдосконалення професійних навичок та встановлення міжнародних зв’язків.

AIESEC в Україні — це міжнародна молодіжна організація, що розвиває лідерство в молоді шляхом міжкультурних обмінів, членства в організації та проведенням подій, які сприяють розвитку юних лідерів. А наші волонтерські стажування є особливістю AIESEC.

Чому ж варто обрати закордонне стажування та які переваги ви отримаєте?

- Поліпшення знання іноземної мови. Занурення у мовне середовище посприяє подоланню мовного бар’єра, що допоможе швидко та якісно вивчати мову.

- Міжкультурний обмін. Під час стажування ви навчитесь працювати у багатокультурному середовищі, адаптуватись до різних стилів і умов. Пізнаєте культуру певної країни, їхні традиції та вірування. І особливо важливою є змога розповісти світу про Україну. Наших незламних людей, нашу силу та нашу боротьбу.

- Зробите свій внесок в досягнення Цілей Сталого Розвитку. Ви маєте змогу допомогти розв’язання соціальних проблем та посприяти світлому розвитку майбутнього.

- Особистий розвиток. Життя, робота чи волонтерство в іншій країні – це завжди виклик. Проте навчить бути самостійними, відповідальними та відкритими до нового. Посприяє розвитку ваших soft та hard skills.

 

AIESEC підтримує звʼязок зі своїми волонтерами не тільки протягом їхнього стажування, але й після. Тож досвідом волонтерського стажування у Туреччині поділилася Юлія, яка називає свою подорож “6 сезонів турецького серіалу”:

“Що найбільше мене вразило? Почну з найважливішого - люди. Їхня доброта, тепло, зацікавленість і бажання зробити моє перебування в Туреччині максимально приємним. Діти на моїй волонтерській роботі, що називали мене "сонцем" та "солоденькою", лише посилювали це відчуття шоку та новизни. Вражала турецька гостинність, яка насправді не є вигадкою, а вкорінена в їхній культурі. Батьки дітей, коли дізнавались, що ми приїхали з України волонтерити та сприяти розвитку їхніх діток, міцно нас обіймали та промовляли велетенські слова подяки. Готували для нас найсмачніші турецькі солодощі та висловлювали слова підтримки щодо війни в Україні. Постійно запитували про наш емоційний стан і чим вони можуть нам допомогти. Зараз, оглядаючись назад, я відчуваю неймовірну вдячність та захоплення усіма людьми, яких я зустріла протягом тих неймовірних 6 тижнів, або як це називаю я 6 сезонів мого турецького серіалу.”

 Волонтерські стажування тривають 6 тижнів і стати учасником зможе кожен охочий, хто відповідає цим критеріям:

1.    Вік: від 18 до 29

2.    Рівень англійської: B1 і вище

3.    Освіта: бакалавр і вище

Зі своєї сторони ВМГО “AIESEC в Україні” у місті Львів обіцяє:

       Інформаційну підтримку

       Посадову інструкцію

       Умови проживання

       Досвід навчання

 

Зробіть перший крок сьогодні та приєднуйтесь до тих, хто вже змінює світ разом з AIESEC!

Реєструйся за посиланням: https://bit.ly/4cjf9EK

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.