bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на тренінг для тренерок/тренерів з питань сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності
02.08.2024

Протягом чотирьох повних днів плідної праці з поглинанням в теорію та практику ти отримаєш або поглибиш свої знання про ЛГБТ+ людей, сексуальну орієнтацію, гендерну ідентичність, коректну лексику, міфи, стереотипи та іншу інформацію, необхідну для тренера/ки з питань СОГІ, а також методику проведення тренінгів. Ну і звісно ти зможеш попрактикуватися у тренерстві саме з СОГІ. Як мінімум після тренінгу за нашої підтримки (менторської та фінансової) матимеш можливість відпрацювати навички на одноденному заході на ЛГБТ-тематику для своєї ж цільової аудиторії! Ми підтримаємо з організацією заходу. А головне – ти станеш партнером/кою Гендер Зед і в подальшому зможеш залучатися до проведення тренінгів.

Такий підхід і формат співпраці показав свою ефективність – ми проводили понад 200 різного роду тренінгів, в тому числі і тренерських, де розглядали питання гендерної нерівності та СОГІ.

Усі витрати, пов’язані з тренерською школою, будуть покриті (проживання, харчування, проїзд, витрати на власний пост-тренінговий захід для своїх аудиторій та гонорар за організацію цього заходу).

Період тренінгу: 13-17 вересня 2024 року.

Місце: Кіровоградська область.

Готовий/готова долучитись до тренерського пулу Гендер Зед? Чудово! – для участі в тренерській школі заповнюй форму та очікуй на зворотній зв’язок: https://forms.gle/gnVV9eS1Li9BC8Ti9

Заявки приймаються до 15 серпня 2024 року. З відібраними учасниками/цями ми зв’яжемось до 18 серпня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.