bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Люди похилого віку у фокусі правової допомоги: потреби, специфіка, виклики, етика»
31.07.2024

Ініціатива реалізується в межах проєкту «Сила права: мережа правників на захист соціально вразливих груп населення» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах Програми «Справедливість для всіх».

Коли?

7 серпня 2024 року о 16:00. Тривалість – 2 години.

Де?

Онлайн-зустріч на платформі Zoom. Звертаємо увагу, що під час заходу передбачено спілкування з експертами, тому бажано мати мікрофон та камеру.

Кого запрошуємо?

Адвокати(-ки), юристи(-ки), судді та представники(-ці) інших правничих професій. Ми також заохочуємо участь науковців(-иць), викладачів(-ок) та студентів(-ок) у сфері права, а також усіх хто цікавиться цієї тематикою.

Про що йтиметься?

  • Стереотипи щодо людей похилого віку.

  • Соціальні та правові потреби людей похилого віку.

  • Захист від дискримінації людей похилого віку.

Хто спікери?

  • Антоніна Зубкова, операційна директорка Благодійної організації “Благодійного  фонду «Життєлюб»; створює та координує  важливі проєкти, спрямовані на покращення якості життя людей похилого віку в Україні, від задоволення базових потреб до надання освіти та можливостей для самореалізації. 

  • Людмила Гриценко, адвокатка, правозахисниця, тренерка; національна експертка Ради Європи (проєкти «Захист прав дітей під час війни і в післявоєнний період в Україні» та проєкт «Протидія насильству щодо жінок в Україні — Фаза ІІ (COVAW-II)»), національна експертка та тренерка з питань запобігання та протидії  гендерно зумовленому насильству UNFPA, експертка ГО ВГЦ «Волонтер», лекторка Вищої школи адвокатури НААУ.

Вітальне слово — Назарій Боярський, член Правління ГО «Інкубатор демократичних ініціатив», член тренерського пулу Департаменту у справах молоді Ради Європи, правозахисник.

Модерує захід Марія Ясеновська, тренерка Молодіжного Директорату Ради Європи, президентка Харківської обласної фундації «Громадська Альтернатива», менеджерка з прав людини в Європейському Форумі Інвалідності, експертка з прав людини, прав дитини та протидії дискримінації.

Як взяти участь?

До 6 серпня заповніть коротку анкету: https://forms.gle/zWCPppYcYmP4wQha7 

Після реєстрації ви отримаєте електронний лист з підтвердженням, що містить інформацію про вхід на платформу.

Участь у вебінарі безоплатна. Учасники(-ці) заходу отримають сертифікат про участь.

Долучайтесь до Facebook-події вебінару:https://www.facebook.com/share/GmmgnQTHf2pkSHbE/

З додаткових питань звертайтесь, будь ласка, мейлом [email protected] 

Також запрошуємо підписуватись на соціальні мережі «Інкубатору демократичних ініціатив»:

Facebook:https://www.facebook.com/DII.Ukraine/

YouTube:https://www.youtube.com/@DII.Ukraine

Instagram:https://www.instagram.com/DII.Ukraine/

Telegram:https://t.me/DII_Ukraine

Вебінар організовано в межах проєкту «Сила права: мережа правників на захист соціально вразливих груп населення», що реалізується ГО «Інкубатор демократичних ініціатив» у співпраці з Вищою школою адвокатури Національної асоціації адвокатів України. Проєкт став можливим за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в межах Програми «Справедливість для всіх».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.