bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Театр змін» запрошує в простір підтримки для батьків дітей з РАС (Київ)
30.07.2024

Запрошуємо батьків дітей з особливими освітніми потребами взяти участь у театральній майстерні, щоби пошукати для себе опори всередині та ззовні для захисту інтересів та прав власної дитини.  Майстерня відбудеться  17 та 18 серпня з 11 до 15.30 з перервою на обід та вітальну каву коштом організаторів.

Кожна людина – актор і акторка свого життя та може діяти, щоби змінювати його найкраще. Разом із учасниками майстерні ми збудуємо безпечний простір поваги та прийняття досвіду кожної та кожного. Послухаємо, програємо та проживемо ті історії, які захочемо змінити, аби зрозуміти краще причини виключення або неприйняття дітей з особливими освітніми потребами в суспільстві, які за ними стоять, та спробуємо знайти стратегії змін.

Форум-театр – театральна методика заснована бразильським режисером Аугусто Боалем, яка дозволяє створити виставу на основі життєвого досвіду про проблему, яка непокоїть. Вистава завершується на піку конфлікту, щоби дати змогу глядачам втрутитися та запропонувати свої стратегії змін, а отже пошукати відповіді з групою, яка створила виставу і прагне змінити суспільно значущу проблему у своєму місті, громаді, країні. Більше про методику можна почитати тут.

Якщо ви хочете відчути безпечний простір розуміння та прийняття свого досвіду, відчути силу солідарності та підтримки та пошукати альтернативні погляди на вирішення наявних проблем, запрошуємо вас взяти участь в майстерні. 

Реєстрація за посиланням - до 14 серпня включно. Інформацію про місце проведення заходу повідомимо відібраним учасникам і учасницям додатково.

Ведучими майстерні будуть Оксана Богуцька та Тата Гусар за менторського супроводу Яни Салахової, практикині методики театру пригноблених, голови громадської організації “Театр змін” Запрошуємо в Києві у простір підтримки для батьків дітей з РАС, м. Київ  -  та мами сина з розладом аутичного спектру.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.