bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Діти, у фокусі правової допомоги: потреби, специфіка, виклики, етика»
29.07.2024

Кого запрошуємо?

Адвокати(-ки), юристи(-ки), судді та представники(-ці) інших правничих професій. Ми також заохочуємо взяти участь науковців(-иць), викладачів(-ок) та студентів(-ок) у сфері права.

Про що йтиметься?

Етика спілкування з дітьми та важливість залучення дітей.

Механізми захисту прав дитини, доступні громадськості.

Судові справі, що стосуються дітей: як дитині захистити свої права та інтереси

Законні представники дитини: хто вони?

Чи має право дитина на правничу допомогу адвоката(-ки) в цивільному судочинстві?

Випадки, у яких неповнолітня особа має право безпосередньо звертатись до суду (без участі представника)

Хто спікерки?

Ксенія Карагяур, правозахисниця і громадська діячка, яка понад 10 років адвокатує за захист прав вразливих категорій осіб, зокрема дітей, населення постраждалого внаслідок війни, біженців і шукачів захисту, осіб без громадянства, внутрішньо переміщених осіб. Юристка та правова аналітикиня.

Світлана Савицька - адвокатка, к.ю.н., заступниця голови комітету Національної асоціації адвокатів України з питань сімейного права, є учасницею Центру «Адвокат дитини», лекторка Вищої школи адвокатури, членкиня правління Центру сімейно-правових досліджень та Студії сучасного права.

Вітальне слово - Назарій Боярський, член Правління ГО «Інкубатор демократичних ініціатив», член тренерського пулу Департаменту у справах молоді Ради Європи, правозахисник.

Модерує захід Марія Ясеновська - тренерка Молодіжного Директорату Ради Європи, президентка Харківської обласної фундації «Громадська Альтернатива», менеджерка з прав людини в Європейському Форумі Інвалідності, експертка з прав людини, прав дитини та протидії дискримінації.

Як взяти участь?

До 4 серпня заповніть коротку анкету: https://forms.gle/7YyUuiY2iWX7ZZrY9

Вебінар організовано в межах проєкту «Сила права: мережа правників на захист соціально вразливих груп населення», що реалізується ГО «Інкубатор демократичних ініціатив» у співпраці з Вищою школою адвокатури Національної асоціації адвокатів України. Проєкт став можливим за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в межах Програми «Справедливість для всіх».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.