bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

6 серпня, м. Київ подія від ГО «Вокс Україна» – «Діти vs кар’єра: як досягти балансу?»
29.07.2024

Внаслідок дефіциту на ринку праці українські жінки стають все більш економічно активними та навіть опановують традиційно «чоловічі» професії.

Хоча наслідком може стати стимулюючий ефект для нашої економіки, у цього є й інша сторона. Працевлаштування жінок негативно пов’язане з рівнем народжуваності. Поява першої дитини зазвичай скорочує кількість робочих годин, а другої та третьої взагалі ставить під питання кар’єру жінки. 

Народжуваність в Україні й так била всі антирекорди останні 30 років, а сучасний тиск ринку праці на українок може тільки поглибити демографічну кризу.

Отож, запрошуємо долучитися до дискусії «Діти vs кар’єра: як досягти балансу?»

Разом з експертками та експертами спробуємо дізнатися: чи може Україна подолати гендерний розрив у праці і демографічну кризу одночасно, та що може зробити держава вже зараз аби полегшити подвійний тягар українок зараз і у повоєнні часи.

Захід відбудеться в Києві 6 серпня з 11:00 по 12:00 наживо та з трансляцією онлайн. 

Деталі про місце проведення будуть повідомлені після реєстрації. Приміщення, де відбуватиметься подія, обладнано укриттям.

Реєструйтесь прямо зараз: forms.gle/kGGGSV4LQypfLrxN6

Захід відбувається завдяки підтримці Європейського Союзу, наданій в рамках проєкту «Мережа гендерних аналітичних центрів: посилення спроможності задля розробки передових політик, оцінки впливу, стратегічної адвокації та сфокусованих комунікацій щодо політик», що реалізовує Український Жіночий Фонд. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.