bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІДІ запрошує на семінар «Застосування підходу, інформованого про травму у громадянській освіті»
26.07.2024

 Учасники та учасниці семінару зможуть:

  • Підвищити свою поінформованість про підхід, інформований про травму, та її особливості у контексті громадянської освіти.

  • Виконати практичні вправи щодо застосування підходу, інформованого про травму, в умовах збройних конфліктів, вимушеної міграції, досвіду дискримінації.

  • Обмінюватися досвідом та практиками підходу, інформованого про травму.

  • Відвідати місця у Варшаві пов’язані з опрацюванням досвіду колективної травми та обговорити отриманий досвід із колегами та колежанками у контексті громадянської освіти.

 

До участі у семінарі запрошуються експерти та експертки громадянської освіти та суміжних сфер із країн Східного партнерства, а також ті, хто зараз перебуває у вимушеній міграції в країнах ЄС. Насамперед ми очікуємо людей, які вже мають напрацювання та досвід роботи з людьми, які мають травматичний досвід, або людей, які мають чітку можливість розпочати роботу з цією цільовою групою.

 

Звертаємо увагу, що програма семінару передбачає обговорення складних питань та досвіду – збройних конфліктів, вимушеної міграції, дискримінації тощо. Ці обговорення можуть викликати складні спогади чи переживання в учасників та учасниць семінару. Тому ми закликаємо подумати про наявність внутрішнього ресурсу для участі. У свою чергу, організатори докладатимуть зусиль для створення безпечного простору для учасників та учасниць.

 

Робочі мови заходу – англійська та російська. Також очікується, що учасники та учасниці, по можливості, зможуть користуватися національними мовами учасників та учасниць заходу, підтримуючи один одного.

 

Організатори забезпечують відібраним учасникам та учасницям проживання у 2-місних номерах та харчування під час семінару, а також оплату проїзду до та з Варшави найбільш економічним видом транспорту (квитки необхідно буде придбати самостійно в межах суми, погодженої з організаторами; компенсацію витрат на проїзд буде здійснено під час семінару).

 

Для участі у семінарі заповніть до 31.07.2024 включно реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/ZBJWwYqyRHxLpHso9 

 

Якщо кількість заявок перевищить кількість запланованих місць, організатори проведуть конкурсний відбір. Критерії відбору учасників та учасниць:

  • Мотивація участі та готовність використовувати результати семінару у своїй роботі.

  • Готовність ділитися досвідом та практиками своєї діяльності у рамках підходу, інформованого про травму.

  • Географічний та гендерний баланс.

  • Перевагою при відборі користуватимуться активні члени Східноєвропейської мережі громадянської освіти (EENCE) та робочої групи EENCE “Застосування підходу, інформованого про травму у громадянській освіті”.

 

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь, будь ласка, на адресу електронної пошти: [email protected] 

 

Також запрошуємо підписатися на соціальні мережі Інкубатора демократичних ініціатив та Східноєвропейської мережі громадянської освіти (EENCE):

 

Facebook: https://www.facebook.com/DII.Ukraine

YouTube: https://www.youtube.com/@DII.Ukraine

Instagram: https://www.instagram.com/DII.Ukraine

Telegram: https://t.me/DII_Ukraine

 

Facebook https://www.facebook.com/eence4you

Instagram https://www.instagram.com/eence.4.you/?hl=ru

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/eence4you/

 

Семінар проводиться з межах проєкту “Застосування підходу, інформованого про травму у громадянській освіті”, який організовано консорціумом експертів(-ок) EENCE - Eastern European Network for Citizenship Education, фінансується Федеральним агентством з громадянської освіти Bundeszentrale für politische Bildung (bpb) завдяки коштам, виділених Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини, у межах програми «Розширення співробітництва з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства».  

Проєкт втілює Democratic Initiatives Incubator / Інкубатор демократичних ініціатив

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.