bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Робоча зустріч «Протидія мові ворожнечі в умовах війни та політичної кризи»
26.07.2024

Учасники та учасниці робочої зустрічі зможуть:

- Обговорити феномен, причини виникнення, особливості прояву та наслідки мови ворожнечі в умовах війни та політичної кризи в регіоні Східного партнерств та сусідніх країн з погляду експертів та експерток з різних сфер (освіта, лінгвістика, історія, право, психологія, соціальні комунікації, журналістика та ін.).

- Обмінятися досвідом протидії мові ворожнечі у своїй практичній діяльності.

- Виробити рекомендації щодо протидії мові ворожнечі для фахівців та організацій громадянського суспільства з країн регіону Східного партнерства.

До участі у робочій зустрічі запрошуються експерти та експертки громадянської освіти та суміжних сфер із країн Східного партнерства, а також ті, хто зараз перебуває у вимушеній міграції в країнах ЄС, і які стикаються з проявами мови ворожнечі у своїй практичній діяльності, готові поділитися з колегами та колежанками з інших країн своїм досвідом протидії мові ворожнечі, а також зацікавлені в обговоренні практичних рекомендацій у цій сфері.

Можливі формати участі: онлайн та офлайн. Робочі мови заходу – англійська та російська. Також очікується, що учасники та учасниці, по можливості, зможуть користуватися національними мовами учасників та учасниць заходу, підтримуючи один одного.

Для участі у робочій зустрічі заповніть до 31.07.2024 включно реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/qurwKBbsGdjkeJu17

Якщо кількість заявок перевищить кількість запланованих місць, організатори проведуть конкурсний відбір. Критерії відбору учасників та учасниць:

– Релевантність заявленого виступу тематиці робочої зустрічі.

- Мотивація участі та готовність використовувати результати робочої зустрічі у своїй роботі.

- Географічний та гендерний баланс.

- Перевагою при відборі користуватимуться активні члени Східноєвропейської мережі громадянської освіти (EENCE) та робочої групи EENCE “Протидія мові ворожнечі під час війни та політичної кризи”.

Організатори забезпечують відібраним учасникам та учасницям проживання у 2-місних номерах та харчування під час робочої зустрічі, а також оплату проїзду до та з Варшави найбільш економічним видом транспорту (квитки необхідно буде придбати самостійно в межах суми, погодженої з організаторами; компенсація витрат на проїзд буде здійснено під час робочої зустрічі).

 

Долучайтесь до події у фейбуці: https://www.facebook.com/share/qX7Busvb641KbdPe/

 

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь, будь ласка, на адресу електронної пошти [email protected]

Facebook:https://www.facebook.com/DII.Ukraine

YouTube:https://www.youtube.com/@DII.Ukraine

Instagram:https://www.instagram.com/DII.Ukraine

Telegram:https://t.me/DII_Ukraine

 

Facebookhttps://www.facebook.com/eence4you

Instagramhttps://www.instagram.com/eence.4.you/?hl=ru

LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/eence4you/

 

Робоча зустріч проводиться в межах проєкту «Протидія мові ворожнечі під час війни та політичної кризи засобами громадянської освіти», який організовано консорціумом експертів(-ок) EENCE - Eastern European Network for Citizenship Education, фінансується Федеральним агентством з громадянської освіти Bundeszentrale für politische Bildung (bpb) завдяки коштам, виділених Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини, у межах програми «Розширення співробітництва з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства».  

Проєкт втілює Democratic Initiatives Incubator / Інкубатор демократичних ініціатив

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.