bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

MeetUp «Партнерство з великим бізнесом: чого очікувати?»
26.07.2024

Благодійний фонд «Твоя опора» за підтримки Isar Ednannia запрошує на MeetUp “Партнерство з великим бізнесом: чого очікувати?”

2 серпня
⌚️15:00-17:00
✏️реєстрація з 14:30
Захід відбудеться у Києві (місце проведення буде повідомлено додатково)

Наші експерти: 

Яніна Ольховська, Директорка з питань комунікації, КСВ та залученості, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, поділиться досвідом реалізації масштабних соціальних проєктів.
Ольга Омельянчук, керівниця відділу комунікацій та маркетингу Фонду «Повернись живим», розповість про особливості залучення коштів на підтримку ЗСУ.

Модеруватиме зустріч Катерина Трушик – телеведуча, громадська діячка @katerintru

Український бізнес сьогодні – це не лише про фінанси, ресурси чи моделі. Зараз ми щодня спостерігаємо за масштабними й невеликими проєктами, де бренди допомагають тим, хто цього потребує найбільше, охоплюючи різні напрямки. Звісно, що в нинішніх умовах однією з провідних статей підтримки є допомога ЗСУ та тим, хто постраждав від війни. Так, донати стали невідʼємною частиною нашого життя. Проте збирати великі суми, як для військових потреб, так і для інших напрямків, стає все складніше. Отже, єднання зусиль благодійних фондів та організацій з бізнесом можуть принести найшвидшу ефективність.

Тож, як це працює на практиці, як та чим фонди можуть зацікавити великий бізнес, навіщо вибудовувати репутацію і як отримати підтримку, щоб мати ресурс на допомогу. На що фонди звертають увагу, йдучи на співпрацю з бізнесами. І навпаки, на що звертає увагу бізнес при виборі соціальних проєктів, що очікує та що отримує від таких колаборацій. Які секрети побудови довгострокового партнерства. Відповіді на ці та інші питання слухачі отримають під час MeetUp.

На учасників заходу очікує:
Унікальна можливість поспілкуватися з експертами та поставити їм усі запитання, що цікавлять.
Обмін досвідом з іншими учасниками заходу.
Нетворкінг та нові знайомства з представниками бізнесу та громадського сектору.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/tAqLPxxZrKsNmNsy9

Кількість місць обмежена.

***
Цей курс створено БФ «Твоя опора» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.