bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Mission possible: знайти роботу в креативних і tech-сферах»
24.07.2024

31 липня відбудеться відкритий вебінар «Mission possible: знайти роботу в креативних і tech-сферах» від освітнього проєкту STEM is FEM в межах ініціативи з працевлаштування українок. Подія стане корисною як для студенток та фахівчинь-початківиць, так і для світчерок та спеціалісток, що мають проблему з пошуком роботи через відмови рекрутерів. 

Спікерка Анна Черниш, співзасновниця та CEO кар’єрної платформи Lezo, розкриє лайфгаки працевлаштування на конкурентному ринку, а також поділиться власним досвідом пошуку роботи, який привів її до керівних посад у креативних та ІТ компаніях.

«Найважчий та найбільш трудомісткий процес для роботодавців зараз — пошук кандидатів. Глобальна проблема в тому, що дві однакові позиції за назвою, мають абсолютно різні завдання і потреби. Попри кількість кандидатів на ринку, знаходити тих, хто справді підходить за досвідом і навичками дуже складно», — пояснює Анна.

Під час вебінару учасниці навчаться:

  • аналізувати та трансформувати свій практичний досвід, такий як волонтерство, курси та стажування, в ефективне резюме, що приверне увагу рекрутерів;

  • створювати сучасне портфоліо, яке сьогодні необхідне не лише дизайнерам;

  • де та як шукати роботу в креативних та tech-сферах;

  • навичкам самопрезентації, що допоможуть виділитися серед інших кандидатів під час співбесід.

Вебінар «Mission possible: знайти роботу в креативних і tech-сферах» розпочнеться 31 липня о 18:00 в Zoom. Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією.

STEM is FEM — перша STEM-екосистема в Україні, яка обʼєднує організації, людей та ідеї, що взаємодіють для популяризації освіти та карʼєри в галузях науки, технології, інженерії та математики. У 2023 році Міністерство закордонних справ України нагородило проєкт званням «Почесний амбасадор України у сфері науково-освітньої дипломатії». STEM is FEM був ініційований українським ІТ-підприємцем та співзасновником інвестиційної групи Roosh Сергієм Токарєвим.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.