bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Люди, які надають сексуальні послуги за винагороду, у фокусі правової допомоги»
22.07.2024

 
Про що йтиметься?
 
- Термінологія: чому ми використовуємо «секс-працівники(-ці)», а ніяк по-іншому;
- Потреби та послуги;
- Насилля;
- Порівняння моделей;
- Криміналізація секс-праці та суміжні правопорушення;
- Множинні бар’єри в доступі до захисту прав та правосуддя;
- Етика і комунікативні навички правника / правчині.
 
Хто спікерки?
 
Наталія Ісаєва — представниця Керівного комітету SWAN. На цей час є директоркою організації «LEGALIFE-UKRAINE» та основною представницею від спільноти секс-працівників(-ць) у Національній раді з ВІЛ / СНІДу та туберкульозу України. Лариса Гретченко — адвокатка, медіаторка, експертка з антибулінгу, Голова Комітету НААУ з питань сімейного права, тренерка / тьюторка навчальних курсів Програми Ради Європи HELP.
 
Вітальне слово — Назарій Боярський, член Правління ГО «Інкубатор демократичних ініціатив», член тренерського пулу Департаменту у справах молоді Ради Європи, правозахисник.
 
Модерує захід Марія Ясеновська — тренерка Молодіжного Директорату Ради Європи, президентка Харківської обласної фундації «Громадська Альтернатива», менеджерка з прав людини в Європейському Форумі Інвалідності, експертка з прав людини, прав дитини та протидії дискримінації.
 
Як узяти участь?
 
До 29 липня заповніть коротку анкету: https://forms.gle/ykbDcQ894SLrZbRJ9

Вебінар організовано в межах проєкту «Сила права: мережа правників на захист соціально вразливих груп населення», що реалізується ГО «Інкубатор демократичних ініціатив» у співпраці з Вищою школою адвокатури Національної асоціації адвокатів України. Проєкт став можливим за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в межах Програми «Справедливість для всіх».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.