bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Табір свободи»: 7 незабутніх днів у Закарпатті!
15.07.2024

Тобі цікава тема ліберальних цінностей? Хочеш дізнатися більше про технології комунікації, про інформаційні війни, візуальну мову та дизайн, особливості іміджу, про корінні народи України, про проведення міжнародних публічних акцій і кампаній та міжнародний рух #LIBERATECRIMEAТоді швидше заповнюй анкету!

Дедлайн реєстрації: 31 липня 2024 р.

Учасниками заходу можуть стати люди віком від 18 до 45:

активісти;

лідери та представники громадських організацій;

студенти.

Про результати відбору учасників поінформують не пізніше 2 серпня 2024 р.

Міжнародний літній ліберальний табір пройде у мальовничому куточку України – у Закарпатті (с. Поляна, готель «SOLVA RESORT & SPA»). Це місце розташоване у глибині таємничого лісу на площі 10 га в оточенні величних Карпатських гір. Ми впевнені, що цей край зачарує вас своєї багатою історію, неймовірною природою і гостинністю.

Це чудова можливість поєднати корисне навчання із прекрасним відпочинком. Адже впродовж нашого табору ми будемо не лише слухати лекції, але й брати участь у воркшопах, різноманітних іграх, прогулянках тощо. Окрім нових знань, ви отримаєте безліч нових вражень, знайомств, а можливо, і справжніх друзів.

Організатори покривають витрати пов’язані із проживанням, харчуванням, трансфером – м. Свалява – готель – м. Свалява. Проте транспортні витрати до Сваляви учасники покривають самостійно.

Поселення в готелі буде здійснюватися у двомісних номерах. Велика частина програми табору буде проходити на відкритому повітрі на території комплексу.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном:

(067) 34-374-54

«Табір Свободи» організовується Кримськотатарським Ресурсним Центром за підтримки Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні.

Контакти

  • (067) 34-374-54

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.