bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціалізований тренінг програми «Молодіжна робота, інформована про травму»
15.07.2024

Запрошуємо до участі у  спеціалізованому тренінгу програми «Молодіжний працівник» «Молодіжна робота, інформована про травму».

Мета курсу: посилення компетентностей молодіжних працівників і працівниць впроваджувати освітні та просвітницькі заходи в контексті молодіжної роботи, інформованої про травму.

Основні завдання курсу:

• дослідження ролі молодіжної роботи в контексті прав людини та з огляду на інформованість про травму.
• обмін практиками молодіжної роботи, інформованої про травму, в Україні та закордоном, мережування між молодіжними працівниками та працівницями.
• вивчення особливостей організації та проведення освітніх та просвітницьких заходів з молодими людьми з урахуванням підходу, інформованого про травму.

Програма курсу складається з трьох модулів:

Модуль 1. «Підходи та принципи молодіжної роботи, інформованої про травму»;
Модуль 2. «Техніки саморегуляції та підтримки в роботі молодіжних працівників і працівниць»;
Модуль 3. «Планування, організація та проведення освітніх активностей».

Загальна тривалість курсу - 3 дні (24 навчальні години, 0,8 кредитів ЄКТС).

Дати проведення: 26-28 липня 2024 року.

Реєстрація за посиланням.

Кінцевий термін подання заявки: 18 липня о 23:59. 

Про результати відбору учасники будуть повідомлені 19 липня 2024 року в індивідуальному порядку

Місце проведення: м. Київ.

Обов’язкова вимога до учасників тренінгу: бути випускником чи випускницею тренінгів базового рівня програми «Молодіжний працівник».

По завершенню учасники отримають свідоцтво встановленого зразка про проходження спеціалізованого тренінгу Програми «Молодіжний працівник» за умови залученості  упродовж  90%  навчального часу 

Контактна особа:  Нетребенко Оксана 0666762689

Харчування, проживання учасників, відшкодування витрат на  проїзд до міста Києва та у зворотному напрямку забезпечується організаторами

Детальна інформація про Програму на сайті: youth-worker.org.ua.

Розробник тренінгу: Проєкт Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІ» Ця програма була розроблена у 2022 році для реагування на виклики повномасштабного вторгнення у рамках проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІ», щоб навчити молодіжних працівників і працівниць впроваджувати свою роботу у контексті інформування про травму.

Проєкт «ІМПУЛЬС» став продовженням програми “Молодіжний працівник”, яку 2014 року запровадило Міністерство молоді та спорту України спільно з Всеукраїнським молодіжним центром. Його мета – адвокувати молодіжну роботу в громадах. 

Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID - US Agency for International Development) та щирій підтримці американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні. Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.