bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прокачати навички ефективних комунікацій запрошує Центр освіти дорослих «Перший»
11.07.2024

Центр освіти дорослих «Перший» запрошує вас на новий курс «Ефективна комунікація»!

У сучасному світі вміння ефективно комунікувати є невід’ємною частиною успішної особистості, професійного зростання та загального благополуччя. Навички комунікації допомагають нам встановлювати та підтримувати зв’язки, вирішувати конфлікти, впливати на інших і досягати поставлених цілей. Наш курс “Ефективна комунікація” розроблений саме для того, щоб надати вам необхідні інструменти та знання для вдосконалення ваших комунікативних навичок.

Курс розроблений для розвитку професійної сфери, особистих відносин, самовираження, впевненості у собі, а також для соціальної інтеграції

На нашому курсі за допомогою теорії, практики, групових вправ та нетворкінгу ви дізнаєтесь про: основи комунікації, активне слухання, емоційний інтелект, техніки аргументації та переконання, конфліктологію, публічні виступи та презентації, міжкультурну комунікацію.  

Для кого цей курс?

Курс підходить для всіх, хто прагне покращити свої комунікативні навички та взаємовідносини на роботі та в особистому житті, незалежно від професії та рівня досвіду.

Тренерка Валерія Осадча допоможе вам розібратися з побудовою власної ефективної комунікації, стратегіями переговорів та тактики, а також надасть практичні рекомендації на шляху до власної трансформації!

Як приєднатися?

Зареєструйтесь за посиланням https://cutt.ly/qegCbuwP

Не втрачайте унікальну можливість покращити свої комунікативні навички та підвищити свій особистий та професійний рівень. Записуйтесь на курс”Ефективна комунікація” вже сьогодні та робіть крок до успішного майбутнього!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.