Що потрібно зробити агробізнесу, аби сертифікувати свою продукцію? Як впровадження систем НАССр, технічних регламентів та умов допоможе залучити більше клієнтів?
Долучайтесь 15 липня о 17:00 до безкоштовного вебінару програми AGROw UP «Дозволи, сертифікати, стандарти: що потрібно мати агровиробнику та де брати ці документи».
На заході обговоримо:
- які дозволи потрібні для виходу на ринок виробникам харчових та нехарчових продуктів та як їх отримати;
- ДСТУ, технічні регламенти та технічні умови – добровільні чи обов’язкові документи;
- НАССР, ISO та інші стандарти: як їх впровадження покращить якість вашої продукції та рівень довіри споживачів.
Спікерка:
Марта Лушпак – сертифікована аудиторка за стандартами ISO 9001, 14001, 22000; виконавча директорка ТОВ «Західний центр розвитку бізнесу»
Для кого:
Вебінар буде корисним для власників/власниць, керівників/керівниць малого та середнього бізнесу, який займається переробкою продукції рослинництва чи готовий її запровадити.
Захід відбудеться на платформі ZOOM, а також буде транслюватись онлайн на Facebook-сторінці Центру розвитку фермерства.
Тривалість: 1,5 год
Як долучитись?
Програма AGROw UP відбувається у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.
EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства.
Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини та GIZ.
Коментарі