bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Next Visionaries Program: відкрито набір на програму з євроінтеграції та лідерства для молоді
11.07.2024

Вам від 21 до 27 років? Мрієте зробити внесок у європейську інтеграцію й повоєнну відбудову України чи вже займаєтеся цим професійно? Тоді беріть участь у програмі Next Visionaries!

Next Visionaries — це новітня академічна програма з європейської інтеграції для молодих лідерів. Вона охоплює понад 45 лекцій від українських і закордонних експертів, навчальний візит до Відня, створення проєктів, які збагатять ваше CV і відкриють нові кар’єрні перспективи.

У ЧОМУ УНІКАЛЬНІСТЬ ПРОГРАМИ

  • Сертифікація. Після успішного проходження програми ви отримаєте сертифікат про навчання (180 годин, 6 кредитів ECTS). 
  • Спільнота. Ви познайомитеся з провідними експертами: дипломатами, науковцями, економістами та підприємцями. А також долучитеся до потужної спільноти агентів змін.
  • Практичність. За підтримки менторів ви розробите проєкти, корисні для євроінтеграції та розвитку України.

ТРИВАЛІСТЬ

Програма триватиме з вересня 2024 р. по червень 2025 р. Щомісяця учасники відвідають 8 онлайн-занять по 1,5 год кожне.

ЕТАПИ НАВЧАННЯ

  • Модуль I. Лідерство та цінності. Учасники дізнаються, які виклики стоять перед сучасними управлінцями, вивчать інструменти ефективного лідерства та розроблять стратегії особистісного розвитку.
  • Модуль II. Євроінтеграція та державна політика. Учасники вивчать структуру та діяльність ключових інституцій ЄС, а також ознайомляться з принципами створення політик.
  • Модуль III. Інновації, сучасні та майбутні виклики. Учасники проаналізують глобальні тренди, цифровізацію та ефективні моделі залучення громадськості.

СПІКЕРИ ПРОГРАМИ

  • Наталія Кривда — кураторка модуля «Лідерство та цінності». Докторка філософських наук, професорка КНУ ім. Тараса Шевченка, академічна директорка Единбурзької бізнес-школи, голова наглядової ради УКФ.
  • Роман Кобець — куратор модуля «Євроінтеграція та державна політика». Кандидат філософських наук, науковець, радник прем’єр-міністра України (2019–2020 рр.) та виконувач обов’язків радника Голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).
  • Понад 15 гостьових спікерів з країн ЄС та США, провідних експертів у сферах дипломатії, науки, економіки, підприємництва, державного управління, диджиталізації, новітніх фінансових технологій та ін.

УМОВИ УЧАСТІ

Учасники будуть відібрані на конкурсній основі, що охоплює оцінку анкет (українською мовою) та короткі співбесіди (англійською мовою) з фіналістами. 

Критерії відбору:

  • вік від 21 до 27 року;
  • здобутий рівень освіти: бакалаврат чи вище;
  • володіння англійською мовою на рівні B2 і вище;
  • професійний досвід;
  • особиста мотивація.

Для участі у відборі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 2 серпня 2024 р.

Мова навчання: українська та англійська.

Участь у програмі безоплатна. Організатори покривають усі витрати під час заходів: проживання, проїзд і харчування.  

Докладніше про програму читайте на сайті та слідкуйте за всіма оновленнями на Instagram-сторінці.

У разі виникнення питань, будь ласка, пишіть на електронну адресу [email protected].  

Проєкт ініціювала ЕРСТЕ Фундація (Австрія). Виконавчим партнером в Україні є ГО «Інтерньюз Україна». Ініціативу підтримує Офіс Віцепрем’єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Медіапартнером є платформа з розвитку кар’єри Happy Monday.

Довідково: ЕРСТЕ Фундація, заснована у грудні 2003 року, відіграє ключову роль у формуванні соціального, економічного та культурного ландшафту Центральної та Східної Європи. Вона є основним акціонером Erste Group, першого ощадного банку в Австрії, заснованого понад 200 років тому. Фундація підтримує ініціативи, спрямовані на зміцнення фінансової грамотності, підтримку ідеї Європи та підвищення культурної ідентичності.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.