bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовна група психологічної підтримки для жінок «СяяТИ» від ГО «Бути»
09.07.2024

Ці кола підтримки для кожної, хто відчуває, як всередині пече від втрати близької людини чи дому. Для тих, хто не знає, як собі допомогти, лишившись з горем сам-на-сам. Для жінок, які тимчасово забули про свою самоцінність і перестали вірити у те, що вони і їх дії корисні.


Якщо ти впізнаєш у цьому описі себе, долучайся до групи підтримки за посиланням: https://forms.gle/RWXevBVdD4BGqxog9. Дедлайн заповнення анкети 26 липня 2024 рік.


Ми, громадська організація «Бути», надаємо супровід людям у втраті. Наша команда бачила, як це буває – втратити себе у горювані. Але ми знаємо, як турбуватися про себе й зміцнювати внутрішні опори, щоб жити далі. Бо і після втрати, ми переконані, слід жити: наповнено, з цікавістю до світу й турботою про себе. Та з підтримкою від соратниць.
Саме тому відкриваємо нове коло «СяяТИ» для жінок у втраті, і запрошуємо жінок і дівчат приєднуватися.
Ми працюватимемо за насиченою програмою, направленою на екологічне проживання втрати. Детальніше про програму розкажемо у наступних дописах. Групи вестимуть кваліфіковані фахівчині.


Протягом зустрічей ви дізнаєтеся:
- Як підтримувати себе?
- Як навчитися говорити «прощавай» людині, яка вже не поруч, втраченому дому чи своєму затишному життю, яке так різко змінилося?
- Як працює мозок і тіло під час горювання.

Загалом заплановано 5 онлайн-зустрічей на платформі Zoom у період з серпня по жовтень 2024 року включно. А також продовження програми – на 4-денному ретриті з виїздом в Івано-Франківську область наприкінці жовтня. Участь у зустрічах та ретриті – безкоштовна. ГО “Бути” покриває витрати на проживання, харчування та проїзд у межах України.


Маєш додаткові питання? Пиши у наші соціальні мережі:
https://www.instagram.com/platformatobe/
https://www.facebook.com/platformatobe

Або надсилай запитання на нашу пошту:

[email protected]

Бережи себе і пам’ятай про власну цінність ❤️‍

 

Цей проєкт реалізується завдяки підтримці Українського Жіночого Фонду. Відповідальність за зміст інформації несе громадська організація «Бути». Інформація, що представлена у дописі, не завжди відображає погляди УЖФ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.