bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Курс в змішаному форматі «Основи тайм-менеджменту» в місті Запоріжжі
03.07.2024

Якщо ви втомлені від постійного перевантаження та відчуття нестачі часу, наш новий курс «Основи тайм-менеджменту» - ключ до змін у вашому житті!

 Курс за цією освітньою програмою розраховано на ВПО, хто наразі мешкає у місті Запоріжж. Організатори запрошують відвідати заняття цього курсу у змішаному форматі  - три онлайн зустрічі та два повноцінних тренінгових дні 17 та 19 липня точно змінять ваші взаємини з часом!

 Ви отримаєте не лише знання, а й практичні навички, які допоможуть вам ефективно керувати своїм часом, підвищити продуктивність та зменшити стрес.

Пропонуємо не відкладати на «завтра», а вже з 10 липня змінюватися та працювати з власною ефективністю!

 Про що будемо говорити і чого навчимося? – дивіться подробиці в формі реєстрації за посиланням: https://cutt.ly/hedvFpBs

 У ході навчання ви отримаєте можливість не тільки ефективно керувати часом, а й керувати своїми емоціями та стресовим станом.

 Курс розрахований для усіх, хто прагне змін та готовий починати тут і зараз!

 Тренерка Валерія Осадча пройде з вами шлях трансформацій та допоможе залишатися ефективними в умовах невизначеності, а також надасть вам індивідуальні рекомендації та підтримку на кожному етапі. Завдяки її досвіду, ви зможете не лише опанувати нові навички, а й застосувати їх у повсякденному житті для досягнення максимальних результатів.

 Не пропустіть шанс взяти участь у нашій програмі та приєднатися до спільноти людей, які вже успішно змінюють своє життя! Кількість місць обмежена, тому поспішайте зареєструватися.

 Детальні умови участі та графік занять у формі реєстрації.

 Час — це можливість реалізувати усі свої цілі та мрії, а вміння керувати своїм часом — це шлях до справжнього успіху.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.