bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безоплатне навчання IT та креативним спеціальностям для 90 жінок з сільських місцевостей
03.07.2024

Підтримка та розвиток професійних навичок у цих регіонах є важливим кроком в економічному розвитку та майбутньому відновлені України. А для кожної окремої українки безоплатне навчання — це можливість опанувати нову диджитал-професію та стати на крок ближчою до роботи, яка приносить задоволення і гнучкість.

Ця програма орієнтована на 90 жінок, віком від 18 років, які зараз проживають на сільських місцевостях на підконтрольній Україні території. 

 

Податися на навчання, що стартує у липні-серпні, можна за такими напрямами:

  • Graphic Design Beginning  (1 група,  22 особи, 3 місяці),

  • IT PM (1 група, 22 особи, 3 місяці), 

  • Facebook & Instagram Targeting (1 група по 23 особи, 2 місяці), 

  • SMM for Business (1 група, 23 особи, 2 місяці)

 

Дедлайн подачі заявок: 22 липня 2024 року.

 

На курсах студентки отримають потужну теоретичну базу знань й закріплять набуті навички на практиці. Навчальний процес передбачає роботу над кейсами реальних замовників. Тому після успішного завершення курсів студентки матимуть сертифікат та готовий проєкт для портфоліо. 

Окрім навчання, студенткам програми надається HR підтримка. Учасниці пройдуть воркшоп з HR спеціалістом, який розкаже про пошук роботи, підготовку CV, проходження співбесіди та будуть готові розпочати кар’єру у креативному/IT секторі. Окрім цього, учасниці програми отримають доступ до сервісу LEZO, який допомагає студентам знайти свого потенційного роботодавця, враховуючи навички та потреби обох сторін. 

Не менш важливою частиною навчання у Projector Foundation є спільнота. Участь у ком’юніті  — це однодумці, класні можливості та корисні події для кар’єрного розвитку. 

Детальна інформація про набір на навчання, яке мотивує рухатись далі, на сайті проєкту.

Програма «Навчання креативним та технічним професіям для жінок з сільських місцевостей» впроваджується в рамках проєкту Міжнародного Торговельного Центру «ПІДВИЩЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ СТІЙКОСТІ ГРОМАД, ЩО ПОСТРАЖДАЛИ ПІД ЧАС ВІЙНИ», який фінансується урядом Японії.

Projector Foundation —  фундація третьої хвилі, що розвиває креативний та інноваційний потенціал України через вільну освіту. Ми працюємо з напрямами: освіта для жінок, ветеранські програми, креативні індустрії, реформування профтехосвіти.

Контакти

  • Валерія
  •  +380984678869

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.