bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Твій крок до змін: «Фундація Регіональних Ініціатив» організовує освітній наметовий ФРІ-табір
03.07.2024

Освітній наметовий ФРІ-табір для молоді відбуватиметься протягом 20-25 серпня у Чернівецькій області. Його організовує Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундації Регіональних Ініціатив».

«Крок до лідерства» імені Інни Волкової — це головний зовнішній ФРІ-табір, що організовується з 2006 року. Традиційним елементом якого є спільне відзначення Дня Незалежності України.

Цього року освітня програма табору спрямована надати усвідомлення молоді, як від концепції «змінити своє оточення» перейти до концепції «змінити свою державу». Досвідчені тренери та тренерки поділяться інструментами та навичками, які допоможуть зрозуміти як впливати на державнотворчі процеси України, а також розкрити себе, усвідомити своє місце у державі. На учасників/-иць чекають не лише актуальні лекції, воркшопи та дискусії, а й командна робота та практичні завдання. 

Маряна Мажак, координаторка ФРІ-табору «Крок до лідерства» імені Інни Волкової коментує: «Багато хто бажає бути корисним у такий нелегкий час для України, не бути осторонь, проте багатьом  “державотворчі” процеси здаються дуже складними, але насправді це не так. Це можуть бути й маленькі дії, які під силу кожному Українцю. Саме про це наш табір ».

Учасниками та учасницями може стати молодь від 17 до 25 років, яка хоче дізнатися, як брати власне майбутнє у свої руки та для якої важливо те, в якому суспільстві їй жити. 

Щоб потрапити на табір, необхідно заповнити реєстраційну форму та пройти відбір, у якому визначальну роль відіграє мотивація учасників/-иць. Після заповнення анкети результати відбору будуть повідомлені у формі електронного листа від організаторів. 

Для участі у заході необхідно сплатити організаційний внесок у розмірі 900 грн, що покриває витрати на програму, харчування, аптечку та облаштування таборового містечка. 

ФРІ – це Всеукраїнська молодіжна громадська організація, мета якої – розвиток свідомої молоді та зміцнення молодіжного руху в Україні. Більше інформації про організацію можна знайти за посиланням: https://fri.com.ua/

За наявності питань – пишіть на емейл [email protected] або в Instagram @krok_do_liderstva.

Посилання на реєстрацію:https://bit.ly/fri_tabory2024 

Соціальні мережі:
Інстаграм: http://surl.li/trmcc
Фейсбук: http://surl.li/trmbu 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.