bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний вебінар «Де агробізнесу взяти гроші: все про інвестиції та їх залучення»
02.07.2024

Маєте плани на розширення свого агробізнесу, але бракує коштів? Хочете залучити інвестиції, але не знаєте з чого почати і де шукати інвесторів/інвесторок?
Долучайтесь до безкоштовного вебінару!

4 липня о 17:00 на вебінарі програми AGROw UP «Де агробізнесу взяти гроші: все про інвестиції та їх залучення» поспілкуємось про таке:

  • хто готовий інвестувати в агросектор та де шукати інвесторів/інвесторок;
  • як спілкуватись з інвестором/інвесторкою, аби отримати інвестиції;
  • як захистити себе під час оформлення інвестицій.

Спікер:
Михайло Романов – радник із питань інвестицій та експорту Міжнародної торгової палати (ІСС), голова правління «Української мережі бізнес-янголів та інвесторів» (UNBAI)

Для кого:
Вебінар буде корисним для власників/власниць, керівників/керівниць малого та середнього бізнесу, який займається переробкою продукції рослинництва чи готовий її запровадити.

Захід відбудеться на платформі ZOOM, а також буде транслюватись онлайн на Facebook-сторінці Центру розвитку фермерства.

Тривалість: 1,5 год

Як долучитись?

Вебінар – безкоштовний. Щоб приєднатись реєструйтесь за посиланням: https://bit.ly/AGROwUP_web
 
Програма AGROw UP відбувається у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства.

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини та GIZ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.