bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочато набір на Школу активістів регіонального розвитку 2.0!
27.06.2024

Це унікальна можливість для ВПО отримати нову професію та допомогти собі, громаді, де ви наразі проживаєте! Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад проводить навчання проєктних менеджерів з місцевого і регіонального розвитку “Школа активістів 2.0”!


Мета: 
надання знань і навичок у проектному дизайні на проектному менеджменті для майбутніх спеціалістів з регіонального розвитку у напрямках проектів сталого економічного розвитку територій, підтримки ММСП, роботи з місцевими органами самоврядування, побудови площадок для діалогу зацікавлених сторін і адвокації інтересів підприємців.


Цільова аудиторія:
 ВПО та в меншій мірі інші соціальні групи та потенційні лідери змін, які мають бажання системно займатися проектною діяльністю в організаціях громадянського суспільства або в офісах місцевого розвитку при місцевих радах громад.


Учасники в кількості 15 осіб з Черкаської, Вінницької, Кіровоградської областей та 15 осіб з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей будуть навчатися в 2 школах. Вони отримають знання з проектного менеджменту, фандрейзингу, побудови зв’язків та управління організаціями, ненасильницької комунікації, соціального підприємництва, бізнес-планування, супервізії від фахівців. Навчання має практичні сесії з розробки проєктів в аудиторії та виїзди у громади для проведення досліджень думки жителів та локальних підприємств. 


Програма навчання - 10 днів по дві 5-денні сесії.
 


Чим ця Школа відрізняється від всіх курсів з проєктного дизайну і менеджменту?

- Ви будете працювати в команді на потреби власної громади, бізнесу і жителів - вам будуть в цьому допомагати інші учасники і досвідчені тренери.

- Ви зможете попрактикуватися у розробці проєктів для різних цільових аудиторій - від простих проєктів соціальної дії, до замовлень від підприємців та бізнесу, а також у командній роботі - довгострокові проєкти на потреби громади.

- Тренери - практики з багаторічним досвідом залучення інвестицій, комунікацій з донорами, звітування.

- Ви зможете підтримати власну громаду у впровадженні туристичних ініціатив в рамках кластеру “Шляхами трипільської праматері”.

-  Ви зможете отримати навички і коло знайомств для майбутньої зайнятості як підприємець чи працівник з високим окладом.


Які обов’язки бере на себе учасник Школи:

- Бути присутнім на всіх заходах.

- Бути колективно відповідальним за якість свого навчання та навчання групи.

- Бути відповідальним у виконання позакласних завдань.

- Бути відкритим і готовим працювати в команді на потреби не тільки свої і своєї громади, але і регіону та області.

- Бути толерантним, поважати думку інших.


Результати участі будуть повідомлені на пошту, вказану під час реєстрації!


Реєструйтесь за посиланням: 

Школа активістів 2.0 Черкащини, Вінниччина та Кіровоградщини:

https://forms.gle/CtMDzPAMGcyXaA8d9

Школа активістів 2.0 Одещини, Миколаївщини та Херсонщини:

https://forms.gle/BbQPB9EX5KARgtXB9

 
Якщо у вас лишились питання – пишіть на пошту [email protected]

Заходи проводить ГО “Агенція регіонального розвитку таврійського об’єднання територіальних громад” за підтримки ЄС та Міжнародний фонд “Відродження”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.