bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний онлайн-курс «Циркулярна економіка в Україні: сприяння впровадженню»
27.06.2024

Презентуємо навчальний онлайн-курс «Циркулярна економіка в Україні: сприяння впровадженню / Circular Economy in Ukraine: Implementation support».

У навчальному курсі акцентовано на важливості впровадження циркулярної економіки (ЦЕ), висвітлено її принципи, стратегії, практики та бізнес-моделі, а також рекомендовано засоби для сприяння впровадженню циркулярної економіки на рівні країни чи громади.

Теоретичний матеріал курсу підкріплено практичними демонстраційними прикладами впровадження ЦЕ в Україні та світі. Курс розміщено на платформі learning.unido.org.

 Основні завдання навчального курсу:

  •  Підвищити загальну обізнаність щодо основних принципів циркулярної економіки та її переваг.
  • Сприяти розумінню різних напрямів у ЦЕ та надати інструменти для розроблення та впровадження політичної підтримки ЦЕ на національному та місцевому рівнях.
  • Презентувати сучасні національні практики ЦЕ, ознайомити із найкращим міжнародним досвідом впровадження ЦЕ.
  • Консолідувати відповідні зацікавлені сторони та залучити їх до втілення принципів ЦЕ в Україні.

 Курс націлений на основну аудиторію – державні організації, що забезпечують реалізацію державної політики у сферах екологічної безпеки, збереження природних ресурсів, енергоефективності, економічного розвитку, інфраструктури та стратегічних галузей промисловості тощо. Також курс буде корисним для представників бізнесу, громадянського суспільства, наукових та освітянських кіл та інших зацікавлених сторін в екологічному, економічному та промисловому розвитку країни.

Орієнтовний час для проходження курсу – 5 годин, а після успішного складання фінального тесту надається відповідний сертифікат (10 годин із урахуванням самостійної роботи).

Формат:

онлайн

Мова:

українська

Умови участі:

Безкоштовно

Курс створений у рамках виконання компоненту 2 «Циркулярна економіка та нові можливості зростання» програми EU4Environment, яка фінансується ЄС.

Детальніше за посиланням: http://www.recpc.org/online-training-circular-economy-implementation-support/

Контакти

  • http://www.recpc.org/online-training-circular-economy-implementation-support/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.