bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Знизу вверх: активістський табір Екодії
26.06.2024

Запрошуємо українців та українок, зацікавлених у захисті довкілля та втіленні екологічних проєктів у сфері зеленого відновлення України у своїй громаді, на літній освітній табір для екоактивістів та активісток «Знизу вверх: активістський табір Екодії.

Учасники та учасниці табору матимуть змогу:  

  • Познайомитися із концепцією «зеленого» відновлення та розібратися у процесах відновлення на місцевому та національному рівнях.  
  • Навчитися ефективно формувати та надсилати звернення до органів місцевого самоврядування. 
  • Дослідити як творяться спільноти та обмінятися досвідом об’єднання громад навколо вирішення довкіллєвих проблем.  
  • Відвідати лекції та тренінги від експертів/ок Екодії та дружніх організацій про відновлення та збереження екосистем, екологоорієнтоване управління землями, адаптацію до зміни клімату, креативний вуличнийкампейнінг тощо.  
  • Обмінятися досвідом із однодумцями та надихнутися на подальшу боротьбу на захист українського довкілля. 

Дата: 8-11 серпня 

Місце: Карпати, Івано-Франківська область. З міркувань безпеки, точне місце проведення повідомимо учасникам та учасницям після підтвердження їхньої участі. 

✅ Заповніть форму для участі у відборі. 

Хто може взяти участь? 

Ми запрошуємо до участі активних громадян та громадянок України, які прагнуть вирішувати екологічні проблеми у своїй громаді. Для участі ви маєте бути готові приєднатися до табору на усі чотири дні та оплатити проїзд від вашого місця проживання до Коломиї (Івано-Франківська область) з подальшою можливістю компенсації коштів. Трансфер від Коломиї до місця проведення табору забезпечують організатори.  

Після завершення табору від учасників/иць очікується підготовка письмових пропозицій до ОМС (органів місцевого самоврядування) щодо захисту довкілля та планів зеленого відновлення, а також втілення власних природоохоронних та кліматично-адаптаційних ініціатив, на втілення яких учасники/ці можуть отримати міні-гранти від Екодії  

Більше про табір читайте на сайті Екодії

Заявки приймаємо до 8 липня. Про результат відбору повідомимо за вказаними в анкеті контактами не пізніше 15 липня. 

Захід реалізується в межах проєкту «Посилення транснаціональної громадської мережі Ekonet по захисту клімату і довкілля», що здійснюється за фінансової підтримки фонду BreadfortheWorld через Austausche.V., а також у межах проєкту «Закриття циклу: справедливий енергетичний перехід, розроблений містами та регіонами» за фінансової підтримки Європейського Союзу, а також за фінансової підтримки Федерального міністерства економіки та кліматичних дій Німеччини в рамках проєкту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ) «Посилення громадянського суспільства в реалізації національної кліматичної політики».    

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.