bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Прозоре та ефективне відновлення з Big Recovery Portal: можливості для ОГС»
25.06.2024

Запрошуємо на офлайн тренінг «Прозоре та ефективне відновлення з Big Recovery Portal: можливості для ОГС», який проводять ГО «Технології прогресу» у співпраці з ІСАР Єднання для всіх громадських організацій, які займаються або планують контролювати відбудову. 

 

Коли: 09 липня 2024 року

Час: 10:30-13:00 год

Де: Київ, офлайн (місце повідомимо листом із підтвердженням реєстрації)

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/hYzhzAbNwy6omSeG7

Спікер: Максим Нефьодов, співзасновник ГО «Технології прогресу» 

Модератор: Гнат Забродський, співзасновник ГО «Технології прогресу» 

 

Що вас очікує на тренінгу:

  • знайомство з функціями Big Recovery Portal (BRP) – частиною вже добре відомої екосистеми DREAM – для ефективного моніторингу відбудови. 

  • детальний розбір ризик-модулю порталу та можливості його використання в моніторингах громадськими організаціями 

  • можливості BRP для перевірки закупівель, підготовки звітів для міжнародних партнерів, забезпечення інклюзивної відбудови тощо

 

Крім того, розповімо, як дієво та ефективно боротися з корупцією під час відновлення та впливати на майбутнє України вже зараз, з акцентом на грантові та інші можливості наявні для вас та ваших ОГС у співпраці з BRP.

 

Захід проводиться ГО «Технології прогресу» у співпраці з ІСАР Єднання в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з УНЦПД та ЦЕДЕМ завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Big Recovery Portal (BRP) є частиною проєкту «The Recovery Spending Watchdog», що фінансується Європейським Союзом, окремі компоненти BRP підтримано програмою USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія” (SACCI), Празьким центром громадянського суспільства та Київською школою економіки.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.