bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на навчання з безбар’єрності для 5 громад
25.06.2024

Громадська спілка “Ліга Сильних” оголошує набір на навчання з безбар’єрності для представників Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Одеської та Миколаївської територіальних громад. До участі у тренінгах запрошуються громадські організації, активні громадяни, урбаністи, архітектори, студенти архітектурних та суміжних спеціальностей. Про це повідомила керівниця адвокаційного напряму громадської спілки “Ліга Сильних” Ольга Гвоздик.

“Безбар’єрність – це основа для створення інклюзивного суспільства, де кожен громадянин відчуває себе рівноправним і цінним. Наші тренінги надають можливість отримати знання та практичні навички для реалізації безбар’єрних рішень у своїх громадах”,- керівниця адвокаційного напряму громадської спілки “Ліга Сильних” Ольга Гвоздик

Навчання безкоштовне. Потрібна лише реєстрація  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwf1rguAlyvyk5dErKAgR0iNI7DoGuR8UHWFNWiMh_-kP2Vw/viewform - вона триватиме до 1 липня 2024 року. Курс проходитиме з 5 по 27 липня 2024 року

Тренінги відбуватимуться раз на тиждень на платформі Zoom. В рамках навчання передбачені онлайн модулі, на яких вивчатимуться питання доступності, розглядатимуться кращі практики щодо створення безбар’єрних просторів у громадах. 

Практичні заняття будуть проведені офлайн - на реальних об’єктах учасників курсу. 


Взяти участь у тренінгах можуть громадські організації незалежно від напрямку діяльності, громадяни, урбаністи, архітектори, студенти архітектурних та суміжних спеціальностей.   

Це навчання проходитиме для Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Миколаївської та Одеської територіалних громад - включно з селами, селищами та містами, які до них відносяться.  

Цей курс - проєкт «Центру захисту прав людей з інвалідністю», що реалізується за підтримки ПРООН в межах проєкту «Підтримка громадянського суспільства та молоді». 

Посилання на сайт: https://ls.org.ua/anonsy/liga-sylnyh-ogoloshuye-nabir-na-navchannya-z-bezbaryernosti-dlya-5-gromad/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.