bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг “Футбол – мова порозуміння. Ксенофобія – поза грою!”
07.04.2011

Представники громадських організацій, які працюють для досягнення порозуміння і доброзичливих взаємин між носіями різноманітних культур/соціальних груп у містах-господарях ЄВРО-2012 (м. Донецьк та Донецька область) запрошуються на тренінг “Футбол – мова порозуміння. Ксенофобія – поза грою!”.

Дата та місце проведення: 13-14 квітня,м. Донецьк, вул.. Овнатаняна, 4 (конференц-зала Донецького прес-клубу) Реєстрація : 9.30 Початок : 10.00

Програмою заходу передбачено:

  • поглиблення практичних професійних навиків комунікації зі ЗМІ, уникнення штампів та стереотипів у висловлюваннях та коментарях;
  • донесення своїх меседжів до різних аудиторій;
  • використання інтернет-технологій (нових медіа);
  • підготовка до інтерв’ю та відповіді на важкі запитання;
  • секрети привабливого прес-анонсу та прес-релізу, а також дискусія про роль лідерів та активістів громадського руху в розв’язанні ситуацій, пов’язаних з інцидентами або агресивними зіткненнями.

Команда тренерів перенесе досвід Великої Британії в український контекст і допоможе пояснити очікування громадян європейських країн, які приїдуть до України на одну з найважливіших спортивних подій у світу – Євро-2012.

Всі витрати, пов’язанні з проведенням тренінгу, організатори беруть на себе. Іногороднім учасникам відшкодують вартість проїзду (для відшкодування коштів за проїзд учасники тренінгу надають ксерокопію квитків; за відсутності зворотного квитка, його вартість відшкодують за сумою квитка, за яким учасник приїхав до Донецька).

Для участі у тренінгу потрібно заповнити анкету (додаток) і надіслати її до 17:00, 11 квітня, на адресу: [email protected]

Зареєстровані учасники отримають програму тренінгу та подальшу інформацію щодо організаційних питань.

Контактна особа: Світлана Агаджанян, тел. 050 273 39 85 Звертаємо вашу увагу на те, що цей тренінг проводиться для представників громадських організацій Донеччини. Анкета - у додатку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.