bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Основні концепції гендерно зумовленого насильства»
21.06.2024

InternationalMedicalCorps запрошує до участі у одноденному тренінгу всіх бажаючих соціальних працівників, психологів, працівників місцевих та гуманітарних організацій, які беруть участь у наданні послуг людям, які пережили насильство, викладачів та студентів навчальних закладів, волонтерів та активістів громад, яким цікава ця тема.
Запрошуємо учасників з Миколаївської, Херсонської та Одеської громади.


Під час тренінгу буде розглянуто основні принципи комунікації з особами, які пережили насильство, а також основи підходу LIVES (слухати, запитувати, підтверджувати, посилювати та підтримувати). Учасни-ки/ці отримають розуміння того, як безпечно поводитися з розкриттям інформації та як ефективно перенаправляти осіб, які пережили гендерне насильство до інших спеціалістів.

Тренінг відбудеться у м. Миколаїв.

Реєстрація на тренінг є обов’язковою з метою планування та отримання іменного сертифікату. Для цього необхідно перейти за посиланням:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpSBH7nv4I-L4jkq1x20LJB69bAFcMUod-CU8e8yih7atPKA/viewform?usp=sf_link

 

Додаткова інформація: Детальне місце проведення буде повідомлено заздалегідь. Представництво Міжнародний Медичний Корпус в Україні в рамках благодійної допомоги забезпечить харчування (обід, 2 кави-брейк).

У разі виникнення питань звертайтесь, будь ласка, до фахівця з протидії гендерному насильству Міжнародного Медичного Корпусу в Україні

Олександри Савко  (тел: 095-279-57-11, e-mail: [email protected]).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.