bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма UPSHIFT: можливість для реалізації власного проєкту
19.06.2024

Програма UPSHIFT: можливість для реалізації власного проєкту

Громадська організація «Потрібні тут» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відкрила другий набір на молодіжну програму UPSHIFT у Південному регіоні — для Херсонської, Одеської та Миколаївської областей. Ця програма допомагає молоді створювати соціально важливі проєкти для розвитку громад.

UPSHIFT — молодіжна програма, яка реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у понад 40 країнах з 1996 року. Програма надає можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн). 

Команди розв’язують проблеми, що стосуються ментального та фізичного здоров’я молоді, інклюзії, освіти, безпеки, екології, IT-освіти, профорієнтації, медіаграмотності, української культури тощо. За допомогою досвідченого/ї ментора/ки, команди учасників крок за кроком досліджують вибрану проблему, вивчають цільову аудиторію та тестують свої ідеї. У результаті апшифтери створюють проєктні ідеї та мають можливість отримати підтримку на їхнє втілення.

Для участі необхідно:

  • сформувати команду з 3-5 учасників/учасниць віком від 14 до 21 року;
  • визначити контактну особу, яка буде вести комунікацію від імені команди;
  • визначити та описати в анкеті проблему, яку команда хоче вирішити (мати готове рішення або проєкт не потрібно — зосередьтеся саме на формулюванні проблеми та її негативних наслідках, які команда хоче подолати).

Заявку необхідно надіслати до 1 липня, 23:59 за посиланням: https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/c6MdDHBC 

В результаті буде відібрано 20 молодіжних команд, які зможуть взяти участь у 4-денному навчальному тренінгу в м. Одеса. Проживання, харчування та проїзд компенсуються коштом організаторів.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.