bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг - практикум «Використання ШІ у роботі локальних медіа»
19.06.2024

Регіональний хаб Інституту масової інформації Медіабаза Чернігів організовує дводенний офлайн тренінг-практикум «Використання ШІ у роботі локальних медіа», який пройде 29-30 червня.

Спікером буде Павло Бєлоусов  - експерт Школи цифрової безпеки DSS380.

Під час тренінгу він розкаже як працюють інструменти з елементами ШІ. На практиці журналісти вчитимуться використовувати інструменти штучного інтелекту для роботи із текстами, аудіо, відео та зображеннями.

Також, тренер розкаже, як підлаштувати інструменти ШІ під себе.

Тренінг пройде у заміському готельному комплексі поблизу Чернігова (точне місце проведення буде повідомлено відібраним учасникам). Організатори забезпечують трансфер, проживання і харчування. Для учасників з інших міст Чернігівської області передбачена компенсація вартості проїзду до Чернігова, при наявності квитків в обидві сторони.

Звертаємо увагу, що кількість місць у тренінгу обмежена. Прохання максимально розгорнуто відповідати на питання, поставлені в анкеті.

Участь у навчанні є безкоштовною, але реєстрація є обов’язковою до 26 червня включно:https://forms.gle/gLLYjcw6gxfk7mtL7  

У разі додаткових запитань телефонуйте 0631244686, Світлана

Захід проводиться хабом “Медіабаза Чернігів” за підтримки Посольства США в рамках реалізації проєкту  “Підтримка діяльності локальних медіа Чернігівської області”.

Контакти

  • 0631244686
  •  Світлана

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.