bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучіться до програми допомоги ВІЛ-інфікованим дітям
28.03.2011

Київське міське відділення всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» запрошує вас взяти участь у програмі «Добробут дітей», індивідуальна цільова допомога ВІЛ-позитивним дітям.

80% ВІЛ-позитивних дітей в Україні виховуються у неповних сім’ях, де батьки мають асоціальну поведінку, 60% сімей де виховуються ВІЛ-позитивні діти знаходяться за межею бідності та живуть лише за пенсію по інвалідності, а це менше ніж $100 на місяць. ВІЛ-позитивні діти у м. Києві перебувають під опікою нашої благодійної організації, створеної ВІЛ-позитивними людьми.

Наші соціальні працівники регулярно відвідують дітей, соціальні педагоги та психологи проводять з ними заняття, визначають їх потреби, піклуються, щоб дитина мала можливість повноцінно зростати і навчатись незважаючи на власну невиліковну хворобу.

Основне лікування ВІЛ забезпечують благодійні фонди та держава, але крім медичної допомоги ці діти потребують на перший погляд – дуже простих речей: одяг, взуття, шкільне приладдя, навіть регулярне харчування, фрукти тощо для них тільки мрії.

Наша організація займається пошуком небайдужих людей, які хочуть і можуть допомогти дітям. Якщо ви маєте можливість та бажання взяти участь в житті ВІЛ-позитивних дітей, забезпечити їх найбільш необхідні потреби, пропонуємо Вам приєднатися до програми «Добробут дітей».

Наша організація пропонує Вам взяти під опіку ВІЛ-позитивну дитину, тобто допомагати дитині матеріально або надавати допомогу у вигляді речей (одяг, взуття, іграшки, книжки, шкільне приладдя, тощо). Серед клієнтів є багато дітей, які конче потребують сторонньої підтримки.

Більшість дітей виховуються в кризових сім’ях, що перебувають в скрутному фінансовому становищі. І не можуть дозволити собі забезпечити дітей найнеобхіднішим.

Бажаючим допомагати ВІЛ-позитивним дітям пропонуємо звертатися в наш центр за адресою: КМВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» м. Київ, вул. Новодарницька, 26-б : т.044-566-96-73

Контактні особи:

  • Савченко Лідія Григорівна Координатор лівобережного центру
    [email protected]
  • Мех Юлія Соціальній працівник
    [email protected]

 

Контакти

  • Мех Юлія
  • соціальній працівник
  • КМВ ВБО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.