bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Карпати для ВІЛ-позитивних дітей
03.03.2011

Київське міське відділення Всеукраїнської благодійної організаціїія «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» - організація, що об’єднує як ВІЛ-позитивних, так і ВІЛ-негативних мешканців м. Києва, головною метою якої є покращення якості життя людей, які живуть з ВІЛ/СНІД, в тому числі, надання комплексної соціальної допомоги, сприяння в отриманні своєчасного та якісного лікування, а також інформування населення щодо толерантного ставлення до людей, що живуть з ВІЛ/СНІД.

Київське міське відділення активно співпрацює з державними та недержавними організаціями і комерційними структурами з метою об'єднання зусиль для боротьби з епідемією ВІЛ/СНІД та захисту прав й інтересів ВІЛ - позитивних людей в Україні.

Одним з пріоритетних напрямків нашої організації є допомога ВІЛ-позитивним дітям (соціальний супровід дитини і всієї сім'ї, доступ до лікування та своєчасного обстеження, проведення заходів змістовного дозвілля для дітей, заняття з педагогами, консультації психолога, матеріальна допомога).

Сьогодні в м. Києві 40 ВІЛ-позитивних дітей від 8 до 14 років потребують оздоровчого відпочинку так само як і будь-які інші діти-інваліди. Кліматичні умови Карпат, на відміну від дуже агресивного сонця ЮБК, найоптимальніше місце для оздоровлення дітей з слабкою імунною системою, але більшість родин, в яких виховують ВІЛ-позитивних дітей не в змозі оплатити оздоровлення дітей самостійно, що не дозволяє отримати дітям можливість оздоровитись під час літніх канікул.

За нашої ініціативи 1 березня 2011 року була розпочата благодійна акція «Карпати для ВІЛ-позитивних дітей» зі збору коштів для оздоровлення двадцяти ВІЛ-позитивних дітей в літній період в Карпатах. Для цього необхідно 73 000 тисячі гривень. В рамках акції планується зібрати ці кошти, провести тендер серед баз відпочинку Карпатських гір України і оздоровити 20 дітей. Київське міське відділення Мережі ЛЖВ гарантує прозорість, об’єктивність у виборі бази відпочинку та доступ до фінансової та програмної інформації для донорів акції «Карпати для ВІЛ-позитивних дітей» Київське відділення звертається до кожного, кому не байдужа доля дітей за підтримкою!

Надати допомогу можне як юридична так і фізична особа в будь-якій банківській установі на території України. Кожен внесок є важливим!

Надати допомогу можна в будь-якій банківській установі на території України. Кожен внесок для нас є важливим! Київське міське відділення Всеукраїнська благодійна організація «Всеукраїнська мережа ЛЖВС» м.Київ вул.Ново-Дарницька, 26-б тел. 566-96-73, 576-60-74 (лівий берег) м. Київ вул.Порика, 13-б, тел.228-56-91 (правий берег) Реквізити для надання допомоги: КМВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Р/р № 26003287992. МФО380805 Банк «Райффайзен Банк Аваль» Код ЄДРПОУ 34618692

Призначення платежу: «Благодійний внесок на оздоровлення дитини-інваліда»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.