bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Київський клуб левів допомагає дітям вулиць
28.02.2011

Протягом трьох днів, 12, 19 та 20 лютого, волонтери з Київського клубу левів допомагали Боасу і Міріам Адольфі, засновникам дитячого притулку, ремонтувати спальні та ігрові кімнати.

Дружба Київського клубу левів та «Дому друзів» почалася ще у 2009 році, коли Клуб погодився профінансувати ремонт кухні у притулку, який обійшовся у 20 000 гривень. У 2010 році Клуб придбав кухонне обладнання на суму 49 000 гривень. Відтоді члени Клубу з радістю у серці допомагають «Дому друзів» у різних ініціативах.

З 1999 року «Дім друзів» дає дорогу в життя дітям, які пережили домашнє насильство і опинились на вулиці. У притулку сьогодні проживає 12 дітей різного віку. Усі вони отримали можливість знову відчути сімейне тепло.

«Якось чоловік розповів історію про те, як в Україні собаки допомагали безпритульним дітям. Я подумала: «Чому не ми, а собаки піклуються про покинутих дітей?». Так виникла ідея заснування «Дому друзів». Від моменту відкриття дверей ми змогли дати дорогу в життя 42 дітям. Але не думаю, що нам би це вдалося, якщо б нам не допомагали такі друзі, як Київський клуб левів», - розповідає Міріам Адольфі, засновниця «Дому друзів».

«Рішення, допомагати організації чи ні, ми завжди приймаємо на загальних зборах членів клубу. Коли Міріам і Боас подали прохання, ми прийняли рішення одностайно, адже вони дійсно роблять добру справу, і ми завжди бачимо результат наданої допомоги. Фарбувати стіни та клеїти шпалери коли тобі намагаються допомагти 12 дітей, непросто, але наша команда впоралася із завданням, і ми надзвичайно цьому раді», - розповідає Дейв Янг, президент Київського клубу левів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.