bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Черкаський жіночий центр вийшов в Інтернет-простір
12.02.2011

Черкаський жіночий центр – обласна громадська жіноча організація, яка діє в області ось уже 15 років. Історія створення Жіночого центру бере свій початок від ідеї заснування журналу «Я-жінка», перший номер якого з»явився в області в 1993 році. Саме навколо редакції журналу тоді виникла ініціативна група жінок, яка й вирішила заснувати самостійну і незалежну організацію.

Випуск журналу «Я – жінка» супроводжував нашу організацію протягом кількох років, даючи розвиток новим ідеям, збираючи до гурту нових ініціативних людей, розвиваючи погляди жінок на себе й своє місце в суспільстві, що швидко змінювалося, породжуючи все більше запитань і проблем. Нині новий час і нові можливості.

Ми виходимо сьогодні в Інтернет-простір, пропонуючи вашій увазі наш двомовний веб-сайт – українською і англійською мовами.

Двомовний, тому що за роки існування Жіночий центр встановив і розширив свої зв‘язки не тільки в межах області, України, а й за кордоном. Підтримуючи ці зв‘язки в двомовному просторі, ми хочемо, щоб наші контакти урізноманітнювались, щоб ми мали ширше поле для спілкування і обміну досвідом.

На новоствореному сайті ви знайдете такий перелік рубрик:

  • Про нас
  • Проекти Жіночого центру
  • Права жінок і ґендерна рівність
  • Психологічна служба
  • Мистецька майстерня
  • Наші партнери: далекі і близькі
  • Бібліотека • Фото галерея
  • Люби і знай свій рідний край
  • Літературний клуб
  • Новини, події

Вони відображають досвід Жіночого центру і бажання продовжувати працювати в цьому напрямку з нашою оновленою і розширеною при допомозі інтернет-простору аудиторією. Якщо вас зацікавить будь-який матеріал, вміщений на веб-сайті, будемо раді почути ваш відгук: ви можете продовжити обговорення заявленої проблеми, висловити свою точку зору, запропонувати джерело інформації, яке допомогло б іншим зорієнтуватися в цій проблемі.

Можна пропонувати історії свого життя, своїх успіхів і невдач, свої дослідження і повідомлення про події, які вас зацікавили, свої літературні твори – новели, оповідання, поезії, свої фотографії, зображення мистецьких робіт, рукоділля, свій досвід і свою допомогу.

Ви можете бути з Жіночим центром навіть якщо ви не змогли прийти до нас за адресою м. Черкаси, вул. Гоголя, 250, кв.68.

Просто – відкрийте наш веб-сайт www.womencenterck.org.ua.

Для усіх нас він відкриває нові можливості: спілкування, співучасті, взаємообміну і взаємодопомоги. Усе це ми розглядаємо як роботу живу і творчу, а отже, всі ідеї, які виникатимуть в процесі, ми будемо доносити до вашого відома! Зверніть, будь-ласка, увагу: якщо ви маєте Інтернет-ресурси і бажаєте розмістити код банера нашого сайту – він знаходиться в правому верхньому куту головної сторінки

Незабаром: до того матеріалу, який уже є на сьогодні, в найближчому майбутньому долучиться спеціальне консультаційне вікно: ми надаватимемо консультації наших психологів, які готові будуть відповісти на ваші запитання.

Сьогодні: у рубриці «Зверніть увагу! Фото дня» на вас чекає сюрприз! Знайшли? Будемо раді, якщо відгукнетесь! Виходьте з нами на контакт [email protected]

Контакти

Коментарі

Віталій Мороз   4905 днів тому   #  

якщо це перший крок - то здорово. думаю, ви ще шукаєте свій формат сайту, наразі сайт зроблений за засадами 2000-2001 року. водночас для вашої аудиторії може бути ОК

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.