bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

“People in Need” в Криму
22.12.2010

21 грудня 2010 р. в м. Сімферополі відбулась прес-конференція, присвячена підведенню результатів роботи громадської організації “People in Need” («Людина в потребі», м. Прага, Чехія) в АР Крим в 2010 р.

На прес-конференції були представлені основні наробки проекту «Підтримка місцевих громадських ініціатив в Криму», який реалізовувався організацією “People in Need” при підтримці Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Представник “People in Need” в Криму Олександра Целіщева розповіла про проведення тренінгів в рамках проекту, які в 2010 р. охопили більщ ніж 250 громадських активістів із віддалених районів Криму.

Ще два компоненти проекту – фінансову підтримку невеликих ініціатив в рамках конкурсу мінігрантів та стажування в Чехії, представили безпосередні учасники проекту.

Керівник громадської організації інвалідів «Подолання» Кирило Назмутдінов (м. Армянськ) і директор соціального гуртожитку для дітей-сиріт Алла Гаврікова (м. Джанкой) поділились враженнями від тижневого стажування в Чеській Республіці та розповіли про результати проектів, підтриманих “People in Need”.

Анатолій Нагальський («Центр допомоги дітям інвалідам», м. Севастополь) представив успішну історію проекту «Підтримка ініціативи батьків дітей-інвалідів з дитинства «Маленька країна», який також був підтриманий “People in Need”.

Олександра Целіщева презентувала плани діяльності організації “People in Need” на 2011 р. В наступному році “People in Need” планує розширити навчальну програму для кримських громадських ініціатив. Також організація буде продовжувати фінансово підтримувати невеликі проекти, надаючи при цьому можливість стажування для їх керівників в Празі.

Вів прес-конференцію модератор Андрій Круп’як, якій працював основним тренером в даному проекті та проводив навчальні тренінги для представників громадських організацій Криму.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.