bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Встигніть зареєструватися на навчання з підприємництва, що відбудеться вже у липні
21.06.2023

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, проводить безоплатне навчання майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес». 

Програма навчального триденного тренінгу включає такі теми:

•  пошук бізнес-ідеї

•  маркетинговий план

•  кадрове забезпечення

•  організація та управління

•  розрахунок собівартості

•  фінансове планування

•  стартовий капітал для вашого бізнесу

•  написання бізнес-плану

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці – подавайте заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес”.

В ході тренінгу учасники спробують себе у ролі підприємців через унікальну бізнес-гру, що розроблена Міжнародною організацією праці та відтворюється тільки сертифікованими тренерами в ході навчальної програми.

Графік проведення тренінгів та кінцевий термін прийому заявок: 

1-3 липня м. Львів (дедлайн 27 червня)

8-10 липня м. Полтава (дедлайн 3 липня)

21-23 липня м. Хмельницький (дедлайн 15 липня)

Якщо ви проживаєте в одному із запропонованих міст, реєструйтеся, отримуйте знання для започаткування власної справи, систематизуйте бізнес-процеси, створюйте нові робочі місця та сприяйте відновленню економіки України разом!

Відібрані учасники отримають лист-запрошення  від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу. 

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються. 

Учасниця тренінгу «Розпочни свій бізнес» Оксана Пасічна ділиться своїм отриманим досвідом від навчання та власною підприємницькою діяльністю. А Ігор Перепуст розповідає як зі своєї мрії створив бізнес і як цьому посприяла участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес».

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства економіки України.

____________________________________________________________________________

Щоб завжди бути в курсі найактуальніших можливостей та подій громадського сектору - приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах: 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.