bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стрімінг: актуальність, популярність, інтерактивність
19.06.2023

 

З 2020 року, через пандемію COVID-19, популярність стрімінгових сервісів стрімко зросла. І хоча зараз пандемія відступила, звичка відпочивати на дивані за переглядом серіалу чи слухаючи YouTube-блогера у багатьох залишилася. Якщо говорити про реалії України, де йде війна, то в людей і сьогодні часто це чи не єдиний варіант відпочинку. 

Яких видів бувають стріми, які стрімінгові сервіси найпопулярніші в Україні та чи може стрімінг стати професією, ви можете дізнатися в новому блог-пості Юлії Панченко «Чому стрімінг стає дедалі популярнішим» на платформі Hive Mind.  

Якщо ви пропустили матеріал про те, хто такі відповідальні блогери та як вони будують безпечне та корисне медіасередовище, переходьте за посиланням

 

Hive Mind – це навчальний простір для цифрових активістів, який допомагає представникам громадянського суспільства розвивати цифрову стійкість. Це простір для навчання та обміну практикою. Приєднуйтесь до Hive Mind та сміливо використовуйте якісні навчальні матеріали. 

___________________________________________________________________________

Щоб завжди бути в курсі найактуальніших можливостей та подій громадського сектору - приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах: 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.