bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10 порад з успішного розміщення оголошення на порталі ГУРТ
27.04.2023

Для того, щоб ваше оголошення, розміщене на порталі ГУРТ, швидко пройшло модерацію та було опубліковано,  привабило найбільшу кількість читачів і принесло максимальну користь, скористайтеся цими 10 порадами з додавання матеріалу: 

1. Переконайтеся, що ваше оголошення не підпадає під категорію «ГУРТ не розміщує матеріали» 

2. Додавайте повідомлення виключно українською або англійською мовами. У випадку публікації іноземною мовою - в заголовку та короткому тексті інформація має бути надана українською. Наприкінці короткого тексту ви можете зробити помітку - «Далі - англійською.» 

3. Створіть заголовок, кількість знаків якого не перевищує 100 (з пробілами). В такому разі під час модерації його не доведеться скорочувати. В заголовку можна вказувати назву своєї організації. Не використовуйте CAPS LOCK. 

4. Короткий текст - це інформація, яку користувачі бачать першочергово та яка попередньо знайомить читачів зі змістом вашого оголошенням. Щоб підвищити впізнаваність організації чи проекту рекомендуємо починати короткий текст зі слів «Громадська організація..», «Команда проекту..». В короткий текст важливо додавати інформацію про кінцевий термін прийому заявок (якщо зміст оголошення це передбачає). 

5. Обов’язково вкажіть автора оголошення - особу, яка розміщує повідомлення, а не назву організації, відділу, проекту тощо. Матеріали, додані з анонімних джерел - відхиляються. 

6. Додайте контактну інформацію:  

    - назву організації; 

    - ім’я та прізвище контактної особи; 

    - посаду; 

    - адресу електронної пошти (бажано на домені організації); 

    - номер телефону (за потреби) 

7. Для того, щоб ваше оголошення виглядало більш привабливо, прикріплюйте зображення або фото (1-2), які забезпечать додаткову візуальну інформацію про вашу організацію, пропозиції  чи можливості, які вона надає, або історію. 

8. Якщо ви  розміщуєте повідомлення з інформацією про конкурси, вакансії, події тощо, які мають дедлайн подання або реєстрації, обов’язково вказуйте його - це дасть можливість користувачам додати інформацію про ваше оголошення в Календар і не забути про нього. 

9. Під час додавання матеріалів не використовуйте емодзі та інші значки, оскільки програма може розпізнати їх як заборонені символи, та не відобразити ваше оголошення під час модерації. В такій ситуації повідомлення доведеться додавати повторно. 

10. Якщо після розміщення матеріалу ви помітили помилку або забули додати важливу інформацію - напишіть нам на адресу електронної пошти [email protected]  і ми вам обов’язково допоможемо. 

*** 

Сподіваємося, що ця інформація зробить нашу співпрацю ще приємнішою та ефективнішою. Хочемо подякувати всім користувачам порталу ГУРТ за свідому громадянську позицію та активне сприяння стійкості та розвитку України, особливо під час війни. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.