bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Допоможіть Святому Миколаю прийти до дітей - сиріт
27.11.2010

Всі разом тепер переживаємо нелегкі часи. Фінансово-економічна криза заторкнула напевно кожну українську родину. Матеріальна нестабільність і суспільно-політична невизначеність привносить у наше життя тривогу за завтрашній день. Та коли ми оглянемося навкруги, можемо бачити багатьох, хто живе у ще тяжчих умовах, особливо це стосується дітей-сиріт, дітей з кризових сімей, вихованців інтернатів та дитячих будинків.

На території Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ вже традиційно проводиться загальноєпархіальна акція «Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт», співорганізаторами якої є МХО «Діти Світла» м. Коломия, молодіжні християнські організації єпархії та благодійний фонд «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії».

Цього року акція охопить всі будинки-інтернати на території єпархії (більше 20 закладів), а також Красноперекопський дитячий будинок (Харківська область).

Більше 2500 дітей без батьківської опіки, дітей-сиріт та дітей з кризових сімей вже готують свої листи-прохання до Святого Миколая, в яких просять найнеобхідніших для них та найбільш очікуваних подарунків: одягу, солодощів, канцтоварів, іграшок.

Акція полягає не тільки у зборі коштів для самих дітей, але так само на зборі коштів і закупівлі обладнання, котре на даний час не можуть дозволити собі інтернати. Інформаційну підтримку надає телеканал «НТК» і радіо «СЯЙВО», банери та сіті-лайти безкоштовно друкує та розміщує компанія «Ільчігор». Ми прагнемо, щоб діти-сироти, які залишилися без батьківської опіки, діти в школах-інтернатах та діти з соціально упущених родин отримали подарунки від Святого Миколая, про котрі вони мріють цілий рік.

Прагнемо, щоб хоч на мить здійснилася їхня мрія, тому й звертаємося до Вас за допомогою. Фінансову допомогу надають підприємці та бізнесмени. Багато магазинів та установ розмістять скриньки для пожертв.

Кожен з Вас, дорогі у Христі брати і сестри, також має можливість побути хоч трошки Святим Миколаєм – добродійником, який візьме дитячий лист-прохання та сповнить мрію сироти.

Наперед дякую за розуміння та вчинену пожертву. Нехай Милосердний Господь винагородить Вам та Вашим родинам стократно за Вашу щиру допомогу дітям.

З Архієрейським благословенням
Правлячий Архієрей Коломийсько-Чернівецької єпархії Єпископ Микола Сімкайло.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.