bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Гуртуємо бізнес - створюємо успіх» вже доступний для загального перегляду
23.12.2022

Що робити малому та середньому бізнесу аби втриматись на плаву у форс-мажорних обставинах і навіть вийти на прибуток? Як діяти і де шукати підтримку? 

В межах проєкту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, Ресурсний центр ГУРТ організував вебінар «Гуртуємо бізнес - створюємо успіх», щоб дати відповіді українським підприємцям на хвилюючі питання про розвиток бізнесу в умовах сьогодення.

Віталій Киричук, Віце-президент Волинської Торгово-промислової палати, сертифікований консультант з експорту до ЄC, тренер-консультант з питань технічного регулювання докладно розповідає про діяльність бізнес-асоціацій, що працюють сьогодні в Україні, та на прикладі Торгово-промислової палати, пояснює, чим є дана форма співпраці, яка користь українському підприємству з членства у бізнес-асоціаціях, які перспективи відкривають ділові мережі.  

Лоббіювання законопроєктів, допомога у пошуку нових бізнес-партнерів, вихід на міжнародні ринки, залучення інвесторів - понад 8 тисяч підприємців вже об’єднались під егідою Торгово-промислової палати України для розвитку конкурентоспроможності українського бізнесу.  

На прикладі роботи Волинської Торгово-промислової палати пан Віталій наголошує на пріоритетах партнерства членів ТПП, а саме: підвищення іміджу, допомога в оцінці експортного потенціалу, консолідація зусиль у вирішенні існуючих викликів, PR-підтримка та участь у спільних проєктах.  

Також, переглянувши вебінар, ви дізнаєтесь про актуальні міжнародні веб платформи співпраці та контакти представників ТПП у всіх регіонах України. 


Запрошуємо до перегляду! 

https://bit.ly/3Q3U8oh

 

Слідкувати за іншими корисними та актуальними вебінарами для підприємців ви можете підписавшись на наш Youtube канал.

 ***

Проєкт «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.